FOTO: Petrovdanski turnir na Kočerinu pripao ekipi Mepas

U utakmici za treće mjesto u dječjoj kategoriji slavila je ekipa Pripolja rezultatom 4-1, u zanimljivoj utakmici ipak je Pripolje za nijansu bila bolja ekipa te zasluženo uzima 3 mjesto na prvom dječjem turniru na Kočerinu.

U velikom finalu za djecu, u vrhunskom ambijentu, gledali smo veliku napetost. Domaća ekipa Crne legije imala je veliku podršku tribina i odmah povela 1-0 golom Luke Mikulića, nakon tog pogotka gledali smo čvrstu utakmicu bez puno prilika, a onda, kad su svi očekivali pobjedu domaćih, Širokobriježani se vraćaju egal 4 minute prije kraja golom Prusine, te utakmica odlazi u lutriju penala, tamo je vise sreće imala ekipa Crne legije i pobjedom na prvom turniru djece odlazi u povijest. 

U utakmici za treće mjesto u seniorima slavila je ekipa Caffe Pink Mostar Summer Fest, utakmica je bila sa puno golova te atraktivnih poteza i sa puno preokreta, na kraju ipak, pehar za treće mjesto odlazi u Mostar.

U finalu seniora u prvom poluvremenu gledali smo također čvrst duel, ekipa Haška imala je neke sjajne prilike na 0-0 i na kraju su bili kažnjeni od strane ipak, kvalitetnijeg protivnika. Ekipa Mepasa satkana od reprezentativaca Hrvatske ipak je golovima Ante Ćorluke, Saše Babića, Tonija Jelavića slavila na kraju sa uvjerljivih 4-0, iako to rezultat na kraju ne prikazuje, ekipa Haška namučila je Mepas i pokazala da nije slučajno došla u finale.
Najbolji igrač u seniorskoj konkurenciji je sjajni Josip Suton, u kategoriji djece supertalent iz Širokog Brijega Ivan Jurilj.

Najbolji strijelac turnira je Franko Jelovčić, a u kategoriji djece Gabrijel Mikulić.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.