FOTO: Pogledajte novu kolekciju Gordane Zucić snimljenu u Londonu

„Nova kolekcija Gordane Zucić nazvana „Earth & Fire” inspirirana je snažnom, jakom i hrabrom ženom koja zna što želi. Crna boja prevladava kolekcijom koja odaje realnost života, dok detalji u vatrenim tonovima oslikavaju žensku moć, optimizam i snagu, opominjući da bez obzira na sva slomljena srca, žena uvijek može pronaći snagu da se dovoljno jako uzdigne.

Namijenjena je ženi koja je smjela da bude drugačija. Onoj koja uz sve nedaće nalazi u sebi radost da voli život. Uživa u tome što je žena koja svakim korakom razbuktava plamen pobjede. Jednom riječju, kolekcija hipnotizira, odnosno potiče ženu da probudi kraljicu u sebi.“ – komentirala je dizajnerica. Volani na haljinama, pom pom ukrasi na suknjama, zanimljivi printevi i ručno ukrašeni vezovi na bluzama, haljinama i kaputima, daju cijeloj priči moderan i unikatan izgled. Kampanja je snimljena na londonskim ulicama čime je dodatno naglašena vibrantnost odjeće.
Pogledajte.

Odjeća: Gordana Zucić
Make-up: Vincent Ford
Model: Yaourou Konaté Lehrmann
Frizura: Stipe Filipović
Foto: Alessia Chinazzo

gordanazucic_kampanja_london_1 gordanazucic_kampanja_london_2 gordanazucic_kampanja_london_3 gordanazucic_kampanja_london_4 gordanazucic_kampanja_london_5 gordanazucic_kampanja_london_6 gordanazucic_kampanja_london_7

modamo.info

3 komentara

  1. Bravo Goge?

    Like(2)Dislike(0)
  2. Goga uvijek originalna i jedinstvena ?

    Like(1)Dislike(0)
  3. rasni modeliprek

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.