FOTO: Pravni fakultet Sveučilišta Mostar ispratio novu generaciju diplomanata

U velikoj dvorani HD HS Kosača u četvrtak je Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru ispratio novu generaciju diplomiranih studenata, od kojih 114 magistara prava, osam diplomiranih pravnika i 17 pravnika.

Prisutne je prigodnim riječima, kao i čestitkama studentima pozdravila rektorica Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Ljerka Ostojić

“Ovo nije običan dan, ovo je dan za koji ste se spremali nakon svih ovih godina odricanja, truda i zalaganja. Dakle, dan kada vam iskreno čestitamo i s vama slavimo priznanje stečenih kompetencija, znanja i vještina”, kazala je Ostojić.

Osim uručenja diploma studentima koji su završili studij na Pravnom fakultetu, uručene su Dekanove nagrade i pohvale: za prvu godinu studija nagradu je dobila Ana Barbarić (ostvareni prosjek ocjena 4,66), za drugu godinu studija Paula Matić (ostvareni prosjek ocjena 4,66), za treću godinu studija nagradu je dobila Ivana Marušić (ostvareni prosjek ocjena 5,0), za četvrtu godinu dobila je Josipa Markić (ostvareni prosjek ocjena 5,0), i za petu godinu studija nagradu je dobio Karlo Barać (ostvareni prosjek ocjena 4,33).

Dekanovu pohvalu dobile su Antonela Planinić i Marijeta Majić.

“Promocija je uvijek veliki, osobni, obiteljski i društveni događaj. Njome se fakultet konstituira u još jednoj bitnoj dimenziji svoga postojanja. Promocijom, Pravni fakultet daje snažan poticaj i impuls razvoju Bosne i Hercegovine i daje joj impozantan broj akademski obrazovanih građana iz područja prava, a studentima daje akademsku čast koju oni sa ponosom nose”, poručila je dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Vesna Kazazić.

pravnici-diplome1 pravnici-diplome2 pravnici-diplome3 pravnici-diplome4 pravnici-diplome5 pravnici-diplome6 pravnici-diplome7 pravnici-diplome8 pravnici-diplome9 pravnici-diplome10 pravnici-diplome11 pravnici-diplome12 pravnici-diplome13 pravnici-diplome14 pravnici-diplome15 pravnici-diplome16 pravnici-diplome17 pravnici-diplome18

bljesak.info

3 komentara

  1. 114 magistara PRAVA. Čestitam momcima i curama, ali bože dragi šta će ova mala sredina s toliko magistara prava. Većima njih pretedira tj. mora se zaposliti u državnim institucija, a te institucje već imaju veliki višak zaposlenih. Nek im je sretno, nemam šta drugo reći.

    Like(2)Dislike(0)
  2. Čestitke svima, ali žalosno je što će 90% njih završit kao konobar, na baušteli, u kakvom skladištu, u trgovini na kasi…. Je “naša” federacija je jako perspektivna

    Like(2)Dislike(0)
  3. Čestitke svima! Gdje sada u ovoj divnoj drzavi? Sretno

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.