FOTO: Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru svečano promovirao 84 diplomanta

Promocija magistara i prvostupnika prava Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je u srijedu u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.

Ovom prilikom svečano su promovirana 84 diplomanta prava, od čega 55 magistara (19 integrirani studij, 36 diplomski studij) i 29 prvostupnika.

Rektorica Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ljerka Ostojić čestitala je svim diplomantima na postignutom uspjehu te im zaželjela mnogo sreće u daljnjem akademskom životu.

Dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Vesna Kazazić zahvalila je studentima koji su svojim trudom i zalaganjem prije svega doprinijeli promociji i ugledu Pravnog fakulteta u Mostaru.

“Ja danas imam posebnu odgovornost iskazati zahvalnost i vašim profesorima i suradnicima koji su oblikovali i oplemenili vaše živote kao i ostalom osoblju za svaki postotak ljudskost i razumijevanja i iskazati zahvalnost za njihovu toplinu”, istaknula je u svom govoru dekanica Kazazić.

Svečanosti su prisustvovali brojni prijatelji, članovi obitelji i rodbina, a program su glazbeno obogatili solist Karlo Milićević uz pratnju na klaviru profesorice Nelice Čuljak.

4 komentara

 1. Odlično a šta sad jadni nebili.

  Like(8)Dislike(2)
 2. Na pravu je uvik bilo dobrih žena..i

  Like(0)Dislike(4)
 3. Lijepe cestitke vam zelim i budite ponosne na svoje znanje i trud. Docice i vase vrijeme… puno srece i uspjeha!

  Like(1)Dislike(0)
 4. Ne brinite se,koliko lopova,kriminalaca,politickih uhljeba i ostale bagre imamo,pravnici nikako ne mogu biti bez posla.sretno.

  Like(3)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.