FOTO: Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović u Širokom Brijegu

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović u poslijepodnevnim i večernjim satima boravio je u Širokom Brijegu, nakon što je tijekom dana u Mostaru s predsjednicima Srbije, Crne Gore i predsjedavajućim Predsjedništva BiH potpisao Deklaraciju o nestalim osobama.

Josipović je u 17:30 sati došao u hotel Park gdje ga je dočekao predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović te predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić. Trojac je 40-ak minuta ispijao kavu na terasi u gradskoj kavani, a potom su se uputili u press centar Mediteran Film Festivala gdje se Josipović družio s polaznicima radionice filma MFF-a te ga je vodstvo Festivala upoznalo s poviješću najstarijeg festivala dokumentarnog filma u ovom dijelu Europe.

Delegacija se potom uputila u restoran Domanu u hotelu Park, a nakon kratkog domjenka predsjednik Josipović prošetao je središtem Širokog Brijega. Posjeta je završila u kinu Borak gdje se Mediteran Film Festival održava, a ispred kina predsjednik Republike Hrvatske družio se s građanima i fotografirao.

Fantastično je da ipak relativno mali grad kakav je Široki Brijeg ima ovako puno sjajnog kulturnog života. Festival je iznimno poznat i izvan granica Bosne i Hercegovine, a vidim da i ovdje ima dosta velikih i važnih osoba iz svijeta filma. Mogu samo čestitati organizatorima festivala i zaželjeti im da se MFF i dalje razvija na način kako se i do sada razvijao, izjavio je predsjednik Josipović.

ivo_josipovic_siroki_brijeg_40 ivo_josipovic_siroki_brijeg_37 ivo_josipovic_siroki_brijeg_36 ivo_josipovic_siroki_brijeg_34 ivo_josipovic_siroki_brijeg_30 ivo_josipovic_siroki_brijeg_24 ivo_josipovic_siroki_brijeg_23 ivo_josipovic_siroki_brijeg_18 ivo_josipovic_siroki_brijeg_17 ivo_josipovic_siroki_brijeg_15 ivo_josipovic_siroki_brijeg_14 ivo_josipovic_siroki_brijeg_10 ivo_josipovic_siroki_brijeg_8 ivo_josipovic_siroki_brijeg_4 ivo_josipovic_siroki_brijeg_3 ivo_josipovic_siroki_brijeg_2

jabuka.tv

1 komentar

  1. Poštovani puče,ovo su dvojica najvećih KATOLIKA I HRVATA i nema ni jednoga komentara!

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.