FOTO: Predstavljena knjiga „Ti si moj anđeo“ autorice Anamarie Alpeza

Ljubavni roman „Ti si moj anđeo“ autorice Anamarie Alpeza predstavljen je sinoć na završnoj manifestaciji Dana matice hrvatske u kongresnoj dvorani hotela „Brotnjo“ u Čitluku. Uz ovu knjigu predstavljen je i Politički riječnik Frane Vukoje.

Autorica romana Anamaria Alpeza je naglasila da nije očekivala nešto veliko i da joj je jako drago što je knjiga uopće i izašla. „Planiram nastaviti s pisanjem. Imam dosta tema, ali malo vremena. Za sada se moram bazirati na fakultet i na obaveze oko ove knjige, a  mladima mogu preporučiti da razvijaju svoje talente i da ako nešto žele ne odustaju od toga jer je sve moguće, a i na kraju se sav trud isplati“ otkrila je Alpeza.

Knjiga govori o iskrenoj ljubavi između lijepe Marije iz Međugorja i mladoga Španjolca Rafaela, a privukla je pažnju velikog broja ljudi, a posjetitelji nisu krili zadovoljstvo nakon promocije.

Oduševljena sam, ljubitelj sam ljubavnih romana i drago mi je da je jedna mlada i ambiciozna djevojka uspjela objaviti roman“, rekla je jedna od posjetiteljica.

Moj život je među knjigama te nema knjige koja nije dobra,nema autora koji nije zanimljiv te nema djela iz kojeg čovjek za sebe nešto dobro ne može izvući, naučiti nešto novo“, izjavila je jedna od posjetiteljica.

Lektor i redaktor profesor Mate Grbavac predstavio je ljubavni roman Anamarie Alpeza istaknuvši da je vrijednost priče zapravo zaokupiti pozornost čitatelja što ja mlada autorica i uspjela.

Ukratko je opisao roman u kojem govori o mladosti, najzanosnijem djelu ljudskog života, vječne inspiracije. Radnja romana se događa u Međugorju, gdje se odvija i jako značajna prekretnica u životu mladoga Španjolca Rafaela. On dolazi u Međugorje i zaljubljuje u Mariju koja mu je u potpunosti promijenila život.

Uvodnu riječ održao je Borislav Boro Šimović, suorganizator i ravnatelj Kulturno-informativnog centra (KIC) u Čitluku, zamijenivši urednika Andriju Stojića.

Svečana manifestacija Dani Matice hrvatske završila je otvorenjem XVII. tradicijske manifestacije kušanjem mladog vina.

SAM_2412 SAM_2415 SAM_2418 SAM_2420 SAM_2421

treci.ba

 

 

3 komentara

  1. Iskrene cestitke !Neka te prati bozji blagoslov na tvom zivotnom putu.

    Like(8)Dislike(0)
  2. zec kako te nije stid curi svaka čast odlično kad se bori sa sama za sebe bravo Anamarija svaka čast

    Like(3)Dislike(3)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.