FOTO: Proslavljen Dan OŠ Ruđera Boškovića Grude

Danas je u OŠ Ruđera Boškovića proslavljen Dan škole. U veselom ozračju djeca su predstavila svoju talentiranost kroz glumu, pjesmu, sviranje, ples i recitaciju.

Tijekom školske godine se svi spremaju kako bi na najbolji način predstavili svoje razrede i svoju školu i u tome su uspjeli.

U školi se posebno ponosimo ovogodišnjim uspjesima na različitim županijskim natjecanjima. Tako su pohvaljeni učenici koji su osvojili prvo mjesto u košarci, a djevojčice drugo mjesto u rukometu.

Na matematičkim natjecanjima smo odnijeli ukupno 5 nagrada: Dva treća mjesta (Ante Spajić i Iva Spajić), dva druga mjesta (Antonija Bandić i Ivan Miloš) i jedno prvo mjesto, ali sa stopostotnim učinkom što se inače rijetko događa (Petra Spajić).

Učenicom generacije je proglašena Iva Spajić koja je svih osam godina imala sve petice te je nagrađivana na natjecanjima.

Na kraju priredbe smo se zahvalili svima koji sudjelkuju u radu škole, a posebno učenicima i njihovim roditeljima.

 

2 komentara

  1. Bravo za komentar iznad pojedinci se gube u prostoru i vremenu

    Like(1)Dislike(0)
  2. tuđe nećemo svoje ne damo

    Zašto je izbrisan drugi komentar šta je u njemu loše napisano ako treba potisat ću se punim imenom i prezimenom i stojim iza svakre riječi nego sam htio ovima ukazati što napadaju pojedince u svakoj prilici i to anonimno da nije uredu jer nisu tema ovog članka ako ovakve komentare brišete onda neznam zašto u opće dozvoljavate bilo šta komentirati. Komentar je bio iz srca i nije bio uvredljiva sadržaja.Pozdrav.

    Like(3)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.