FOTO: Puna dvorana za pomoć Domu ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega

U nedjelju je u Velikoj dvorani Zavoda svete Obitelji u Širokom Brijegu održana humanitarna akcija pod nazivom ”Pružimo im osmijeh”. Cilj akcije bio je prikupiti financijska sredstva za Dom ”Marija naša nada” iz Širokog Brijega koji brine za djecu ometenu u psihičkom ili fizičkom razvoju s područja Županije Zapadnohercegovačke.

Dom proteklih nekoliko mjeseci proživljava svoje najteže dane te se nalazi u teškoj financijskoj situaciji, a puna dvorana Zavoda znak je da su građani Širokog Brijega prepoznali značaj ove ustanove te su se odazvali u velikom broju.

Humanitarna akcija ”Pružimo im osmijeh” bila je osmišljena kroz glazbeni dio i štandove s izloženim radovima štićenika Doma.

U glazbenom dijelu nastupila su kulturno-umjetnička društva s područja Širokog Brijega, Mokarski tamburaši, Širokobriješki dukati, Ženska klapa Diva te muška klapa Dobrkovići.

marijana_nasa_nada_koncert_1 marijana_nasa_nada_koncert_2 marijana_nasa_nada_koncert_3 marijana_nasa_nada_koncert_5 marijana_nasa_nada_koncert_6 marijana_nasa_nada_koncert_8 marijana_nasa_nada_koncert_11

jabuka.tv

1 komentar

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.