FOTO: Ružićki framaši organizirali dječju radionicu „Druga strana framskog dana“

Framaši iz Ružića 5. i 6. srpnja organizirali su prvo Ljetno kino za djecu u dobi od 4 do 14 godina. Ljetno kino dio je projekta “Druga strana framskog dana” koji se već po 4. put organizira za djecu.

Radionica je bila podijeljena na tri dijela, kreativni, edukativni i zabavni dio, a sudjelovalo je više od 70 djece.

U kreativnom dijelu radionice djeca su imala priliku pokazati svoje talente, te kroz crtanje nacrtati sv. Franju. U edukativnom dijelu djeca su kroz razne igre zajedno s framašima učili o sv. Franji. Ono što se djeci posebno svidjelo je zabavni dio. Uistinu su uživali igrajući se igara kao što je ‘glazbena stolica’, ‘čovječe ne ljuti se’, ‘popravite kuću moju’ te kvizovima o sv. Franji…

Osmijeh se nije skidao s njihova lica cijelog vremena. Djeca su nas oduševila svojom kreativnosti, talentom, timskim radom i radosnim duhom tako da smo i mi kao framaši mogli od njih dosta toga naučiti.

Potakli su i nas starije da se prisjetimo svojih mladih dana. Jedni drugima smo svjedočili o tim danima i radostima svoga djetinjstva, što ih je doista nasmijalo, a djeca su pozorno slušali svaki događaj.

Pomagali su jedni drugima, njihova dobrota se osjetila, a radosna dječja srca pokazali su i nama starijima kako ispravno služiti jedni drugima, biti čovjek za sebe i druge…

Radosna srca očekujemo sljedeće ovakvo druženje, te da ponovno našim najmlađima pokažemo drugu stranu našeg dana, jer žalostan je čovjek u kojemu nije ostalo ništa dječje, priopćeno je iz Frame Ružići.

Ovim putem Frama Ružići se zahvaljuje medijskim pokroviteljima portalu Grude Online te Radio Grude i sponzorima Namex (Leda), Ledo, Prograf Grude, Podrum, Žulj Trade, Agrokor te Bili Brig bez kojih bi ovaj projekt bio nemoguć.


grude-online.info

4 komentara

 1. Moje selo, njemacka ga nema. Bravo I pohvale svima.

  Like(2)Dislike(1)
 2. Svaka čast!

  Like(1)Dislike(0)
 3. Oprostite , da li mi netko moze objasniti sto je tocno FRAMA ???
  Zahvaljujem u naprijed !

  Like(0)Dislike(0)
 4. LJETNO KINO??’?!!!
  mozda kopirate Drinovcane koji imaju kino vec ima 3 god
  kopijeee

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.