FOTO: Slavonski tamburaši zabavljali goste u preuređenom restoranu Kiwi

Restoran i Motel Kiwi jučer je otvorio svoja vrata u novom proširenom i uređenom restoranu.

Brojni posjetitelji, koji su se sinoć zatekli u restoranu Kiwi, mogli su uživati u prirodnom i ugodnom ambijentu preuređenog restorana, u jedinstvenoj ponudi, kao i vrhunskoj kvaliteti i usluzi.

Povodom uređenja ekipa iz kuhinje je pripremila friške kamenice, jakovljeve kapice i ostale riblje i mesne specijalitete. Osim ribljih, na repertoaru su bili i hercegovački specijaliteti.

Ovu proslavu dodatno je uveličao Tamburaški sastav „Rubato“ iz Slavonskog Broda, koji su do kasnih sati zabavljali sve prisutne.

U nastavku na nekoliko fotografija pogledajte zabavu iz novootvorenog Restorana i Motela Kiwi.

DSC_0542 DSC_0546 DSC_0553 DSC_0558 DSC_0560 DSC_0562 DSC_0563 DSC_0564 DSC_0567 DSC_0583 DSC_0591 DSC_0615

 • Obitelj Marić njeguje tradiciju kvalitetnog ugostiteljstva od 1993. godine. Restoran i Motel Kiwi odraz su dugogodišnjeg rada i truda za napretkom i usavršavanjem ugostiteljske ponude. Restoran i Motel Kiwi smješten je u Ružićima na magistralnoj cesti M6 Grude-Ljubuški, 4 km od Gruda. Idealno mjesto za boravak u Hercegovini bez obzira bili na proputovanju, poslovno ili pak turistički u Hercegovini.
  Restoran Kiwi nudi svakodnevno svježu ribu kao i tradicionalne specijalitete Hercegovine te internacionalnu kuhinju. Restoran nudi ugodan ambijent kapaciteta 90 mjesta a u ljetnim mjesecima tu je i naš ljetni vrt gdje, ispod hladovine grana kiwija, nudimo mjesto za 100 naših gostiju.
  Za Vas i Vaše društvo organiziramo i razne vrste domjenaka kao što su rođendani, godišnjice braka i ostala slavlja.
  Nudimo i organizaciju kongresa, seminara, sastanaka, prezentacija te konferencija u našoj “sali za sastanke” koja je opremljena za takva i slična događanja.
  Obitelj Marić 1999. godine ponudu restorana Kiwi odlučuje proširiti i na Motel***. Od tada pa do danas postavljamo standarde u smještaju u Hercegovini. Visoki standard čistoće, uređenosti i opremljenosti naših soba glavni su temelj našeg poslovanja.
  Sve Sobe opremljene su TV-om, klimom, Besplatnim Wi-Fi te svime što je potrebno modernom poslovnom čovjeku.
  Naš trud prepoznali su i drugi pa tako je Motel Kiwi*** 2009. godine dobitnik “Zlatne ugostiteljske krune” u kategoriji Motel.

Sponzorirani članak!