FOTO: U Sovićima održano općinsko natjecanje u pružanju prve pomoći

Osnovna škola fra Stipana Vrljića Sovići bila je domaćin općinskog natjecanja iz pružanja prve pomoći. Natjecale su se četiri ekipe i to; ekipa iz Gruda, Drinovaca, Tihaljine i Sovića.

Prvo mjesto pripalo je ekipi iz Sovića, a drugo mjesto osvojila je ekipa iz Gruda. Škole iz Drinovaca i Tihaljine osvojile su treće i četvrto mjesto.

Učenici iz Sovića, zajedno sa svojom mentoricom Maristelom Brekalo, pobjednici su treću godinu za redom, te se tako plasirali na županijsko natjecanje.

Učenici iz naših škola, vođeni mentorima iz Prve pomoći, pokazali su zavidno znanje iz područja pružanja prve pomoć. Stručni procjenjivački sud imao je dosta zahtjevnu zadaću sve pogledati i ocijeniti. U suradnji s osnovnim školama s područja općine Grude ovo natjecanje organizirao je Crveni križ Grude, koji se ovim putem zahvaljuje ravnateljicama i nastavnicima koji su vježbali s djecom, a posebno djeci koji su sudjelovali na ovom natjecanju. Na koncu, dr. Vinka Đevenica pohvalila je sve ekipe na odličnom radu i podijelila im plakete.

Županijsko natjecanje za srednje i osnovne škole održat će se u četvrtak 12. svibnja 2016. godine u Ljubuškom.

natjecanje 1 (1) natjecanje 1 (2) natjecanje 1 (3) natjecanje 1 (4) natjecanje 1 (5) natjecanje 1 (6) natjecanje 1 (7) natjecanje 1 (8) natjecanje 1 (9) natjecanje 1 (10) natjecanje 1 (11) natjecanje 2 (1) natjecanje 2 (2) natjecanje 2 (3) natjecanje 2 (4) natjecanje 2 (5) natjecanje 2 (6) natjecanje 2 (7) natjecanje 2 (8) natjecanje 2 (9)

grude-online.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.