FOTO: SPARK Hardware Startups događaj okupio stručnjake iz Hercegovine i šire

Hardware-ski startupi su startupi budućnost- to je bio glavni zaključak SPARK Hardware Startups događaja, na kojem su se okupili stručnjaci iz ove branše i IT entuzijasti iz Hercegovine, a i šire.

Druženje je počelo dan prije glavnog događaja, na 1:1 Mentoring Session s gostom Aleksanderom Tõnnissonom iz BuildIt-a (Estonija). SPARK je organizirao mentorstvo ekskluzivno samo za startupe, a njih devet prijavljenih je imalo 20ak minuta nasamo sa simpatičnim Aleksom, koji im je dao konkretne savjete i smjernice.

Sutradan (29.10.) malo nakon 16 sati je počeo događaj, a svoje poglede na ovaj novi Internet of Thing (IoT) trend s posjetiteljima su podijelili predstavnik Microsofta u Bosni i Hercegovini Admir Tuzović, web developer u startupu NHome Ivan Filipović, osnivač akceleratora za hardware-ske startupe BuildIt Aleksander Tõnnisson, startup aktivist i poduzetnik na području regije Stevica Kuharski, voditelj startupa NHome Marko Zeljko, te predstavnici informatičkih fakulteta u Mostaru Emina Junuz i Tomislav Volarić.

Od ove raznolike ekipe posjetitelji su čuli jako puno savjeta i konkretnih primjera, a iz SPARKa se nadaju da su svi naučili neke nove stvari i da su ih ovim događajem potaknuli da pokrenu i svoj vlastiti startup. Ekipa SPARKa se ovim putem zahvaljuje partnerima i sponzorima koji su omogućili besplatno sudjelovanje i live stream za one koji nisu uspjeli doći na ovaj zanimljiv događaj. Brošuru možete preuzeti ovdje.

hardware-startups-event-(64) hardware-startups-event-(66) hardware-startups-event-(68) hardware-startups-event-(69) hardware-startups-event-(75) hardware-startups-event-(81) hardware-startups-event-(31) hardware-startups-event-(38) hardware-startups-event-(40) hardware-startups-event-(43) hardware-startups-event-(60) hardware-startups-event-(61) hardware-startups-event-(11) hardware-startups-event-(29)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.