FOTO: Thompson pred više tisuća obožavatelja priredio spektakl u Čapljini

Više tisuća ljubitelja lika i djela Marka Perkovića Thompsona ispunilo je u četvrtak do posljednjeg mjesta Sportski centar u Čapljini, koji je nakon nekoliko godina ponovno odlučio održati koncert u ovom gradu.

U dvosatnom koncertu Thompson je izveo svoje hitove s početka karijere, kao i one novije sa zadnjeg albuma, a publika je svaku pjesmu uglas pjevala s njim.

Zanimljivo je istaknuti kako su na koncert ljubitelji ovog pjevača stigli iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, ali i inostranstva, te kako je u pjesamam uživao veliki broj i mladih i starih.

Thompson je poručio kako mu je posebno drago doći u Čapljinu nakon toliko godina, te se zahvalio svima onima koji su omogućili da se ovaj koncert održi, kao i svima što su došli iz bližih i daljih krajeva da skupa uživaju u ovom koncertnom spektaklu.

Koncert je protekao bez incidenata.

thompson-capljina-rujan-2016-9thompson-capljina-rujan-2016-1 thompson-capljina-rujan-2016-2 thompson-capljina-rujan-2016-3 thompson-capljina-rujan-2016-4 thompson-capljina-rujan-2016-5 thompson-capljina-rujan-2016-6 thompson-capljina-rujan-2016-7bljesak.info

7 komentara

 1. Tko jos slusa ovog profitera

  Like(0)Dislike(15)
 2. Najbolje da dzaba pjeva

  Like(3)Dislike(0)
 3. A šta ti je Severina zvana glumica, koliko ona plaća i koliko je platila poreza. Nju ljevičari ne spominju.

  Like(7)Dislike(1)
 4. Tomsom obični manipulator i prodavač domoljublja za ogromne novce. Neka prodaje kad ima kome.

  Like(1)Dislike(6)
 5. MARKO Hvala ti na svakoj pjesmi!

  Ti kao branitelj sa svim svojim pjesmama kao i predsjednik svih Hrvata bili ste nam naj viša moralna potpora kad je bilo naj teže za ostvarenje više stoljetnog sna svih Hrvata NDH.

  Svaka TVOJA pjesma od ratnih Čavoglava “ZA DOM SPREMNI” do danas dala nam je i daje novu dodatnu snagu za bolje sutra..

  Uz pjesmu smo i ginuli i pjesma nas je vodila sve do POBJEDE !

  Svaka TVOJA pjesma je bila jača od bilo kakve puše, minobacača, haubice, tenka, aviona..to naj bolje znaju neprijatelji.

  Kad se i danas sjetim tih dana zaigra mi srce, suza krene, zamirišu uspomene !

  TEBI Marko od srca HVALA a našim vitezovima koji dadoše i ono zadnje što su imali neka im je laka Hrvatska gruda, vječna slava i HVALA ! Svi ćemo mi k njima.

  Zato MARKO neka te pojedini dušmani mrze pjevaj do svog zadnjeg dana i novim naraštajima svojom pjesmom pokaži tko su i što su.
  A ne da se širi kod Hrvatskog naroda ta ciganska balkanska pesma,taj pijanski prostački šljam i truje Hrvatsku omladinu. Al vidi se na tvojim koncertima da ima jako puno osvješćene omladine koja voli svoju domovinu i svd domoljubne pjesme.

  Jer dosta ih i nezna što je Hrvatska a povjest im pišu u glavnom oni oni kako kojima i odgovara.
  Al jedan je BOG i jedna je istina!

  Pozdrav svim mojim dragim prijateljima Hrvatima u Hrvatskoj,HRHB i diljem cijelog svijeta koji su stvarali i borili se za svoju jednu i jedinu domovinu HRVATSKU !

  BOG I HRVATI !

  Like(7)Dislike(1)
 6. Dragi novinaru hrvatskog portala,nisu ljudi stigli iz INOSTRANSTVA već iz INOZEMSTVA.

  Like(2)Dislike(0)
 7. I čemu ova napomena da je koncert prošao bez incidenata?! Je li takav komentar se stavlja kad se objavljuje vijest o koncertu nekog drugog pjevača?

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.