FOTO: U centru Širokog Brijega pronađeno skladište minsko – eksplozivnih sredstava

U ponedjeljak 15.06. 2015 godine, u 10:00 sati, PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da je u ulici Petra Svačića u Širokom Brijegu, u zatvorenom napuštenom objektu, pronađena neodređena količina minsko – eksplozivnih sredstava.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici osigurali su lice mjesta te o pronalasku minsko-eksplozivnih sredstava izvijestili Civilnu Zaštitu Mostar.

image

Mjesto pronalaska ovog skladišta nalazi se u samom centru Širokoga Brijega, preko puta Glazbene škole Široki Brijeg, stambene zgrade i u sklopu kuće u kojoj su smještene prostorije lokalnih političkih stranaka.

Kako smo danas mogli nazočiti i vidjeti, djelatnici Civilne zaštite Mostar su uklanjali pronađena minsko – eksplozivna sredstva a cijelo vrijeme, od trenutka zaprimanja prijave do uklanjanja minsko-ekplozivnih sredstava, mjesto događaja osiguravali su službenici PU Široki Brijeg.

Postoji li još koje skladište oružja u Širokom Brijegu, a da se za njega ne zna?

Ovim putem apeliramo na sve bivše pripadnike Oružanih sanaga i sve osobe koje znaju za još koje skladište oružja da ga prijave, prije nego bude kasno i dok se ne dogodi neka tragedija koja bi ovaj grad zavila u crno.

Nemojte dozvoliti da vaša djeca slučajno i svojim ne znanjem dođu u doticaj s ovim ovim opasnim “igračkama”, i nemojte dozvoliti da se bilo kojem vašem sugrađaninu nešto dogodi a mogli ste to spriječiti!

Ako već ne želite otići do službenih osoba i prijaviti ono što znate gdje bi se moglo još koje skladište oružja pronaći, bar to prijavite anonimno. A mi se nadamo i vjerujemo kako će policija i druge službe priskočiti i surađivati, te ukloniti ovu smrtonosnu prijetnju iz naših “dvorišta”

sirokibrijeg.info

2 komentara

  1. Čuli da dolaze oni isilovci, pa sada ko fol premještaju u drugo skladište kod osnovne škole

    Like(0)Dislike(0)
  2. sto nas razoruzavaju. da kad pocne dernek opet moramo kupovat oruzje

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.