FOTO: U Grudama obilježen Dan narcisa

I ovog proljeća, u cijeloj Zapadnohercegovačkoj županiji obilježen je Dan narcisa.

Svi narcisi koji se ovih dana dijele širom svijeta, u stvari su znak dolaska proljeća, novog rađanja i zato su za nas žene oboljele od karcinoma dojke, narcisi simbol novog početka, simbol novog života, života koji slijedi iza dana teške borbe sa opakom bolesti, priopćili su iz Udruge žena oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke u ZHŽ “Narcis”.

Udruga žena oboljelih ili liječenih od karcinoma dojke u ŽZH „Narcis“ u Grudama je u utorak obilježila Dan narcisa. Članice udruge su zajedno s volonterkama prodavale narcise i dijelili promotivne letke, a kupnjom istih i novčanim prilozima brojni građani su pomogli radu spomenute udruge.

-Ne dozvolite da vam se zbog vaše neodgovornosti, dogodi ovo što se dogodilo nama. Zajedno pomozimo sebi, našim mamama, kćerkama, bakama, prijateljicama, svim ženama jer biti žena je prekrasno a biti zdrava žena je bogatstvo! Želimo da se udružite s nama, da zajedno krenemo u edukaciju i prevenciju jer na vrijeme otkriveni karcinom je 90% izlježiv, poručili su iz udruge.

U ponedjeljak je obilježavanje Dana narcisa održano u Ljubuškom i Širokom Brijegu, dok je u utorak bilo u Grudama i Posušju. 

 

grude-online.info

4 komentara

 1. Rudo sram te bilo

  Like(3)Dislike(1)
 2. Sramota na prvom komentaru, zar ima i takvih osoba. Ovaj DAN NARCISA je za svaku pohvalu.

  Like(4)Dislike(1)
 3. Lijepo da se aktiviraju i udruge civilnog društva, posebno zdravstvene udruge, koje ukazuju na potrebu prevencije i ranog otkrivanja zloćudnih bolesti… Bravo za organizatorice, ali bi lijepo bilo da i općinska vlast aktivnije podržava ovakve stvari, kao što to radi npr.gradska vlast u Zagrebu… Pri tom ne mislim na financijsku potporu, nego na iskazivanje podrške ovakvim događajima…

  Like(3)Dislike(0)
 4. Bravo cure svaka cast samo hrabro naprijed!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.