FOTO: U Grudama održan humanitarni turnir za Dom “Marija Naša Nada”

U subotu je u dvorani Srednje škole u Grudama održan humanitarni turnir u sklopu kvalitetne lige limača Zapadno-hercegovačke županije u kojoj su sudjelovali HNK Grude, NK Široki Brijeg, NK Sloga Ljubuški i HŠK Posušje.

Cilj lige i njihovih organizatora je razvoj i druženje djece u svim gradovima ŽZH, bolja suradnja između kluba, neopterećenost rezultatom, a liga je zamišljena na način da svaki vikend drugi klub koji sudjeluje bude domaćin turnira. U sklopu turnira odigrane su utakmice u dvije dobne skupine, 2006.-2007. godište i 2008. i mlađi.

Turnir je bio humanitarnog karaktera za Dom „Marija Naša Nada“. Ovaj Dom je jedina rehabilitacijska ustanova na podružju ŽZH koja skrbi o djeci s posebnim potrebana. Usluge Doma trenutno koristi 37 djece na boravku, 57 na ambulantnom i 96-ero djece (beba) s neurorazvojnim poteškoćama.

Organizirana je prodaja pića, kuhanog vina i mesa s roštilja, a sav prihod od prodaje uručen je Domu „Marija Naša Nada“

Seniorski igrači iz NK Široki Brijeg, kao i djeca iz Doma „Marija Naša Nada“ proveli su vrijeme u druženju s igračima iz cijele ŽZH.

Humanitarnu akciju podržali su: Mesnica Lovac, Karliko, Violeta, Šisović, Bili Brig, Agrokor, Binvest Posušje, Podrum Ružići, Caffe bar Jimmy Woo, caffe bar Bellami, Pekara Eduardo, Pekara Šimic, Pekara Glavota, Pekara Croatia, Džajić commerce Ljubuski, Minikić Grude, Pepić Grude, Vino Duhan Voce, Žulj Trade. Veliko im hvala, a ovim putem zahvaljujemo i svim roditeljima koji su pomogli, framašima iz Frame Ružići na volontiranju, igračima NK Široki Brijeg na dolasku i podršci, kao i svim klubovima koji su podržali akciju, poručili su organizatori.

grude-online.info

9 komentara

 1. Svaka čast, SRETAN BOŽIĆ svima

  Like(6)Dislike(0)
 2. Bravo svaka cast ,samo da se veci broj odazove takvim akcijama.

  Like(3)Dislike(0)
 3. Svaka cast na organizaciji,bilo je lijepo,djeca uzivala i to je najbitnije

  Like(3)Dislike(0)
 4. Kada su izasla djeca sa posebnim potrebama na parket i sutalabna gol uz podrsku djece iz svih klubova neprocjenjiv trenutak za djecu

  Like(5)Dislike(0)
 5. Svaka cast neka djeca vide kako je pomagati,a ne da budu razmazena i placljiva!!
  Svaka cast treneru!!

  Like(3)Dislike(0)
 6. Svaka cast na organizaciji i svemu i naai treneri bi trebali biti poduzetniji i organizirati djeci neke akcije da ih dode sto vise ljudi gledati

  Like(3)Dislike(0)
 7. Sto vise ovakvih stvari,neka djeca budu djeca,a ne ih opterecivati nekim nwrealnim stvarima

  Like(3)Dislike(0)
 8. Svaka cast

  Like(1)Dislike(0)
 9. Svaka cast na organizaciji

  Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.