FOTO: U Grudama održana smotra Mostarskog sveučilišta za buduće studente iz ŽZH

Tradicionalna smotra Sveučilišta u Mostaru, čiji je cilj upoznati srednjoškolce s fakultetima i studijima koji se mogu studirati u Mostaru, održana je u utorak u dvorani Srednje škole A. B. Šimića u Grudama.

Veliki broj maturanata iz Gruda, Širokog Brijega, Posušja i Ljubuškog pokazao je veliko zanimanje za fakultete mostarskog sveučilišta.

S nekoliko prigodnih riječi u ime škole i u ime načelnika Grizelja sve nazočne pozdravio je ravnatelj Srednje škole prof. Mladen Leko, a u ime rektorice Sveučilišta u Mostaru obratio se dr. sc. Ivo Čolak.

Učenicima završnih razreda srednjih škola predstavljeno je Sveučilište, fakulteti, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Također, učenici su dobili sve potrebne informacije o programima studija, uvjetima upisa, studiranja, nastavni plan i program, promotivne materijale koji su bili izloženi na štandovima, kao i sve ono što bi moglo zanimati buduće brucoše mostarskog Sveučilišta.

Podsjetimo, u ponedjeljak je smotra održana u Livnu za Hercegbosansku županiju, u utorak u Grudama za ŽZH, u srijedu 29.03. u Kiseljaku (Srednjobosanska županija), u četvrtak 30.03. u Orašju (Posavska županija), te u četvrtak 06.04. u Mostaru za Hercegovačko-neretvansku županiju.

grude-online.info

8 komentara

 1. Polo

  Like(1)Dislike(0)
 2. Ta nije Leka jos direktor, jebotr pristić će Titu u vladavini

  Like(1)Dislike(5)
 3. Bilić gazda

  Like(4)Dislike(0)
 4. Vidim da su maturanti dobro “proslavili” ovaj sajam u obliznjima kaficima. Samo naprijed omladino.

  Like(5)Dislike(0)
 5. Omladino ne nasjedajte i neuvaljujte jadne roditelje u problem dzaba vam školovanje ako nemate štelu u partiji za posao nego svi vamo iz srednje nami u njemacku za pet godina staža sto bi gubili na vakultetu imate siguricu mirovinu 500 evra a nakon pet morete na vakultet.za dom spreman poc kuci iz Minken.

  Like(0)Dislike(0)
 6. Za konja iznad
  Pa ti nemožeš biti ni konj bez eura

  Like(0)Dislike(0)
 7. Svi na ekonomiju,pravo i filozofski(učitelji,prof hrvatskog jezika) to su deficitarna zanimanja.

  Like(0)Dislike(0)
 8. Kao prvo idite studirati dalje od mostara, u ZG ili negdi drugo dalje od obitelji da se osamostalite, vise ce vam to vrijediti u zivotu nego ono sto cete nauciti iz knjiga, a ko drugo uoisujte deficitarna zanimanja i izbjegavajte bezvezne fakultete. Bolje i pravo nego nesto sto je izmisljeno da bi se zgrnio novac.

  Like(0)Dislike(1)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.