FOTO: U Grudama osnovan „Atletski, treking i planinarski klub Grude 1955“

7

U Grudama je, u motelu Kiwi, održana osnivačka skupština atletskog, treking i planinarskog kluba, pod nazivom „Atletski, treking i planinarski klub Grude 1955“.

Osnivači novog grudskog kluba su dosadašnji dugogodišnji sportaši Stipe Leko Ćipa, Velimir Miloš, Milan Alpeza, Ivan Marijanović i Blago Grubišić.

Klub je neprofitna udruga koja će djelovati kao dobrovoljna udruga građana i koja će okupiti sve zainteresirane osobe za sudjelovanje u razvoju i bavljenju atletikom, trekingom i planinarenjem.

Jedan od ciljeva je učenje i unapređenje atletike, njezinih disciplina, i atletskih utrka na duge staze; polu-maraton, maraton, ultra-maraton, te atletskih utrka, treking i trail utrka, kao i organiziranje individualnih i kolektivnih izleta, pohoda i visokogorskih pothvata  na planinama BiH, i drugo.

Klub će djelatnosti ostvarivati radom u tri sekcije: Sekcija trkača i ostalih klasičnih atletičara, Sekcija treking i trail trkača te Sekcija planinara.

Izvršni odbor čine: Stipe Leko Ćipa predsjednik kluba, i članovi Velimir Miloš, Milan Alpeza, Ivan Marijanović i Blago Grubišić. Za nadzorni odbor Andrija Lukenda (predsjednik), te članovi Robert Leko i Josip Ćorluka.

Na osnivačkoj skupštini bio je i načelnik općine Grude, Ljubo Grizelj, koji je podržao osnivanje ovakvog Kluba, i pružio pomoć koliko bude u mogućnosti u radu ove udruge.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon +387 63 388 445 (Stipe Leko Ćipa)

grude-online.info

7 COMMENTS

  1. Da, pojedinačno su mnogo toga odradili, poneki doduše u okrilju drugih klubova. Vrijeme je da i mi imamo klub u koji će se uključivati i mladež. Svaka čast- SRITNO!!!

  2. Ma nije ovo za svakoga a cinimise da je najbolje svima da ostanu kuci uz vatru tv i daljinski tako rade svi mekusci ovo je za ljude s voljom stavom i karakterom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here