FOTO: U Grudama osnovan „Atletski, treking i planinarski klub Grude 1955“

U Grudama je, u motelu Kiwi, održana osnivačka skupština atletskog, treking i planinarskog kluba, pod nazivom „Atletski, treking i planinarski klub Grude 1955“.

Osnivači novog grudskog kluba su dosadašnji dugogodišnji sportaši Stipe Leko Ćipa, Velimir Miloš, Milan Alpeza, Ivan Marijanović i Blago Grubišić.

Klub je neprofitna udruga koja će djelovati kao dobrovoljna udruga građana i koja će okupiti sve zainteresirane osobe za sudjelovanje u razvoju i bavljenju atletikom, trekingom i planinarenjem.

Jedan od ciljeva je učenje i unapređenje atletike, njezinih disciplina, i atletskih utrka na duge staze; polu-maraton, maraton, ultra-maraton, te atletskih utrka, treking i trail utrka, kao i organiziranje individualnih i kolektivnih izleta, pohoda i visokogorskih pothvata  na planinama BiH, i drugo.

Klub će djelatnosti ostvarivati radom u tri sekcije: Sekcija trkača i ostalih klasičnih atletičara, Sekcija treking i trail trkača te Sekcija planinara.

Izvršni odbor čine: Stipe Leko Ćipa predsjednik kluba, i članovi Velimir Miloš, Milan Alpeza, Ivan Marijanović i Blago Grubišić. Za nadzorni odbor Andrija Lukenda (predsjednik), te članovi Robert Leko i Josip Ćorluka.

Na osnivačkoj skupštini bio je i načelnik općine Grude, Ljubo Grizelj, koji je podržao osnivanje ovakvog Kluba, i pružio pomoć koliko bude u mogućnosti u radu ove udruge.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon +387 63 388 445 (Stipe Leko Ćipa)

grude-online.info

7 komentara

 1. Sritan put vam zelim

  Like(8)Dislike(0)
 2. Da, pojedinačno su mnogo toga odradili, poneki doduše u okrilju drugih klubova. Vrijeme je da i mi imamo klub u koji će se uključivati i mladež. Svaka čast- SRITNO!!!

  Like(5)Dislike(0)
 3. Ma nije ovo za svakoga a cinimise da je najbolje svima da ostanu kuci uz vatru tv i daljinski tako rade svi mekusci ovo je za ljude s voljom stavom i karakterom

  Like(0)Dislike(5)
 4. Takvima kao Ti, točno , mjesto je u kući i pokrij se po glavi!!!

  Like(3)Dislike(0)
 5. Sritno vam bilo!
  Samo se vi držite šume i ne prilazite cesti!

  Like(1)Dislike(1)
 6. A, volio bih vidjeti Ryddica i Tebe. Vas dvojica ste očito za šumu!!!

  Like(1)Dislike(0)
 7. Skupina odabranih budaletina i jebivjetara !

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.