FOTO: U Grudama otvoren “Bezdan 21” – Neodoljivo privlačno i šarmantno mjesto osvojit će vas na prvu

Bezdan 21 novi lounge bar restoran u Grudama, zavodljiva oaza dobrih ukusa i još bolje atmosfere, čiji se interijer ugodnog ambijenta  prožima i sljubljuje s eksterijerom, istinsko je osvježenje na bosanskohercegovačkoj gastro sceni i mjesto na kojemu se na originalan način pristupa svakom segmentu modernog ugostiteljstva.

Osmišljen s puno ljubavi i pažnje, ipak je ostao vjeran sjećanju na svoje porijeklo i osjećaju obiteljske topline, prožimajući kroz raznoliku i maštovitu, svjetski inspiriranu gastronomsku ponudu štih domaćeg podneblja i namirnica koje nas okružuju, stvarajući tako ugodan doživljaj restorana koji priča jednu posebnu priču.

Pažljivo kreiran jelovnik pokriva različitu paletu ukusa od klasičnih pizza i tjestenine, preko burgera od 100% junećeg domaćeg mesa, zanimljivih quiche-a i salata, do nezaboravnih slatkih delicija te posebno složenih specijaliteta, a doživljaj će biti jednako uzbudljiv ako dođete samo na kavu, čašu vina ili domaći sladoled!

Savršeno mjesto za savršeni osjećaj ugode i zadovoljstva gdje će zasigurno svatko moći pronaći nešto zanimljivo za sebe!

Sponzorirani članak