FOTO: U Grudama posađene sadnice u sklopu akcije Let’s Do It

Razvijati kod mladih ljubav i potrebu za aktivnim kreiranjem pozitivnih promjena u okolišu, doprinositi pozitivnim promjenama, ne očekivati rješavanje problema od nekoga drugoga nego odmah i sam pristupiti realizaciji određenih rješenja, sve to i više pokazali su zorno mladi ekolozi, njih dvadesetak, Osnovne škole Ruđera Boškovića Grude u akciji sadnje visokokvalitetnih sadnica u dvorištu Dječijeg vrtića Grude.

Učenici su vrijedno radili po stručnim uputama svoje mentorice nastavnice Stojanke Knezović, koja je i osobnim primjerom pokazivala umiješnost u ovom poslu.

Vrijeme je bilo izvanredno i za kratko vremena odrađen je cijeli zacrtani posao.

Ravnateljice Dječjeg vrtića Grude i Osnovne škole Grude obišle su i podržale ovu vrijednu akciju podizanja ekološke svijesti. Cijeli posao kordinirao je općinski Odjel društvenih djelatnosti.

Dio je ovo akcije Let’s Do It koji se provodi kontinuirano u cijeloj državi. Vrijedni mladi ekolozi izrazili su veliku želju kako bi nastavili s ovakvim i sličnim akcijama što navodi na zaključak o visokoj razini ekološke svijesti naših mladih, no posao treba nastaviti.

img_5507 img_5508 img_5509 img_5510 img_5511 img_5512 img_5513 img_5515 img_5518 img_5519 img_5521

grude-online.info

8 komentara

 1. Hvala ti Boze da su i kod nas pocele ovakve aktivnosti. Sve pohvale za ovo. Trebalo bi ovako cesce i vise. pozz

  Like(10)Dislike(0)
 2. Super, jos vise mladih treba ukljuciti.

  Like(4)Dislike(0)
 3. Bolje da su zasadili marihuane i novac donirali za izgradnju gradskog bordela

  Like(7)Dislike(6)
 4. Ova djeca su iskoristila svoj slobodan dan i sa svojom nastavnicom učinila jednu dobru stvar, a istu noć su delikventi počupali te sadnice! Ponekad me stvarno bude sramota gdje mi živimo!

  Like(5)Dislike(0)
 5. Ne mogu vjerovati

  Like(0)Dislike(0)
 6. za Čitatelj..stvarno tuga..netko se trudi a netko pokopava nečiji trud ..nema pametnijega posla..

  Like(2)Dislike(0)
 7. U moje vrijeme sadili smo borove a sad se sade drveća bit je da se kaže da se radi ko bajagi nešto svi upisali dnevnice a dici ziro haha mi smo imai od organizatota kutiju keksa i vode a štaš

  Like(1)Dislike(2)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.