FOTO: U Grudama provedena akcija “Djeca, sigurni u prometu”

Jučer je uspješno završena akcija “Djeca, sigurni u prometu” koju je  provela PU Grude,  u suradnji s AMK Maranello. Akcija je trajala dva tjedna, a provodila se na području: Gruda, Gorice, Tihaljine, Sovića i Drinovaca.

Cilj ove akcije bio je edukacija školaraca, ali i vozača da se odgovorno ponašaju prema pješacima koji prelaze pješačke prijelaz,a  posebno u blizini škola

Policija je učenicima trećih razreda održala i predavanje o prometu u pet osnovnih škola, nakon čega je učenike odvela na prometnice gdje im je u praksi pokazala kako se treba ponašati kao pješak na prometnici.

Učenici su također sudjelovali u regulaciji i provjeri prometa na dionicama kojima oni svakodnevno idu u školu, te su stekli jedno predivno iskustvo. Dijeljenje promotivnih materijala te regulaciju prometa obavili su učenici petih i šestih razreda.

Ova hvalevrijedna akcija jako je bitna za edukaciju djece kako bi znali kako se treba ponašati u prometu pošto većina njih od kuće do škole ide prometnicama koje su jako frekventne.

grude-online.info

9 komentara

 1. Kakva je ovo ucionica na 5. slici? Gora nego u Africi…sramota

  Like(10)Dislike(0)
 2. Hahaha peta slika sta je ovo ko u pojati nekoj

  Like(6)Dislike(0)
 3. E moji sovicani kakvu skolu imate haahahahahaha

  Like(3)Dislike(0)
 4. A mogli su i djecu poučit da u grudama prelaze preko pjesačkog prijelaza iznad srednje skole a ne kako komu ćeif u kafiće preko puta..

  Like(6)Dislike(0)
 5. Bar imamo lijepe policajke 😊

  Like(5)Dislike(1)
 6. Dali je moguće da jadna dica idu u ovakvu školu.
  Goli zidovi krpetine po zidu,bolje imaju moji prasci.
  Glavnom je da se vozikate u dobrim lemuzinama a ko šiša školstvo.
  Kakva to magarad vode općinu.

  Like(2)Dislike(0)
 7. Nacelnik ljubo grizelj nek vidi ovo a voza auto od 30 hiljada maraka. Zidovi goli nailon na vratim uzas. Stiropola nek kupi malo unistara nek to izradi. Odrekni se place jedne

  Like(2)Dislike(1)
 8. Ljubo otkaz odma

  Like(0)Dislike(2)
 9. Zar je moguća ovaka učionica

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.