FOTO: U Imotskom snimljene scene bombardiranja grudske Duhanske stanice

Danas su u Imotskom snimane scene bombardiranja Duhanske stanice u Grudama. Zbog zabrane prelijetanja državne granice, scena je snimana u Imotskom.

Oduševljenje je izazvao Goran Višnjić koji se samovoljno i jako ljubazno fotografirao sa svim obožavateljima i zainteresiranim građanima grada Imotskoga.

U 17 sati stigao je i MiG 21 te je preletio Imotski u niskom letu 5-6 puta. Jezoviti zvuk aviona nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Foto: Branimir Boban / CROPIX

imotskenovine.hr

9 komentara

 1. Grudsku duvanjsku je bobardirao Mig29 a Mig 21 mu je bio pratnja. No bitno je podsjetiti na taj tragični događaj, neka ostane zapisan u povijesti,finese su manje bitne.

  Like(12)Dislike(0)
 2. Osobno sam boravio u duhanskoj stanici grude za vrijeme bombardiranja na gornjem katu su bili pokojni Janko Bobetko s pratnjom pet momaka iz vukovara takode pokojni i Pokojni Goran Spajic ,magacioner i ja s duznim postovanjem prema Anti Gotovini neznam kakve veze ovo ima s njim i gdje se tada uopce nalazio?

  Like(3)Dislike(0)
 3. Pa nije ovo dokumentarac.
  Ovo bi trebao biti igrani film, ili se varam.

  Like(1)Dislike(0)
 4. koliko je meni poznato a živin tu cili život u Imotskom nije bila bombardirana stara duhanska stanica ali valjda je to sloboda redatelja da bi se uklopila u filmsku priču..

  Like(0)Dislike(1)
 5. Ovo je sramota nas kao naroda da se snima film o jednom coviku koji je ziv.
  Koliko se sicam to se radilo samo u jugi o nasem dicnom marsalu.o njegovim zaslugam u ratu nebi puno ali mogli bi ih stavit na tisucito mjesto a kako je se ponasa posle rata to svi znamo.
  Sto je ucinio za svoje vojnike na osnov koji je dobio taj cin.on je proganjan i mi smo bili uz njega kao i u ratu a jel on uz nas ijednom bio ne samo on vec ni jedan general.

  Like(0)Dislike(8)
 6. Najbolje je rec kad si pun ko brod nebi se misa.
  Jednom sam bio napisa kako bi se triba zvat taj film mislim da bi najbolje bilo da se zove. Vojnik Heroj Domoljub Izdajica

  Like(0)Dislike(4)
 7. Bar naslov pročitaj pa će ti biti jasnije…..

  Like(4)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.