FOTO: U neizvjesnoj utakmici Turbina slavila u Grudama

Danas je na stadionu Elić Luka u Grudama odigrana utakmica šestog kola Druge lige Jug između domaćina, HNK Grude i FK Turbina iz Jablanice, a u neizvjesnoj utakmici gosti su slavili rezultatom 1:2.

Prvi pogodak za Gruđane postigao je Martin Ivanković, početkom drugog poluvremena, a rezultat 1:0 Gruđani su držali do posljednjih minuta utakmice. Polovicom drugog poluvremena igrač iz HNK Grude dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton, a posljednjih sedam minuta utakmice ekipa HNK Grude ostaje bez drugog igrača koji je dobio direktni crveni karton.

S dva igrača više, ekipa Turbine je, uz malo sreće u posljednje tri minute igre postigla dva pogotka i upisala nova tri boda.

U idućem kolu Gruđani gostuju u Tomislavgradu kod ekipe Tomislav.

hnk-grude-fk-turbina-2 hnk-grude-fk-turbina-3 hnk-grude-fk-turbina-4 hnk-grude-fk-turbina-5 hnk-grude-fk-turbina-6 hnk-grude-fk-turbina-7 hnk-grude-fk-turbina-8 hnk-grude-fk-turbina-9 hnk-grude-fk-turbina-10 hnk-grude-fk-turbina-11 hnk-grude-fk-turbina-12 hnk-grude-fk-turbina-13 hnk-grude-fk-turbina-14 hnk-grude-fk-turbina-15

grude-online.info

4 komentara

 1. Vreja glavni baja na tribini

  Like(1)Dislike(1)
 2. Sreca prati hrabre

  Ma tako im itriba kad su krivi za oba gola znaju i oni kako a mogli su privest utakmicu s 3 boda bez dva igraca a na a drugi crveni nije ni bio

  Like(0)Dislike(0)
 3. Tko je dobio crvene kartone?

  Like(0)Dislike(0)
 4. Trti otkaz i dat domaćim momcima da igraju!

  Like(4)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.