FOTO: U Osnovnoj školi u Grudama svečano obilježena manifestacija Dani kruha

Mjesec listopad ima posebno mjesto u svakom školskom kalendaru budući da se u tom mjesecu održava manifestacija Dani kruha.

U OŠ Ruđera Boškovića je cijeli mjesec posvećen slavljenju plodova planete Zemlje i ljudskih ruku. Škola broji 815 učenika u ovoj školskoj godini, od čega ih je 115 u područnim školama te zbog velikog broja djece nije bilo moguće organizirati zajedničko slavlje za sve učenike i djelatnike škole. 

Međutim, možda je ovako i bolje. Svi učenici u svim odjelima, svatko na svoj način proslavi mjesec listopad predivnim plodovima majke prirode, ali i onima koji su proizašli iz zajedničkog truda njihovih dječjih ruku i ruku njihovih majka i baka. Tako je bilo i ove godine.

– Danas je posljednji dan mjeseca listopada i priču smo zaokružili posljednjom izložbom za Dane kruha u predmetnoj nastavi. Djeca su se potrudila donijeti dašak doma u školske hodnike mirisnim pecivima te jesenskim plodovima. Nakon izložbe je uslijedilo blagovanje hrane i druženje u školskoj dvorani te je posljednji dan ovog mjeseca ispraćen na najljepši način, poručili su iz OŠ Ruđera Boškovića Grude.

dani-kruha-os-grude-1 dani-kruha-os-grude-2 dani-kruha-os-grude-3 dani-kruha-os-grude-4 dani-kruha-os-grude-5 dani-kruha-os-grude-6 dani-kruha-os-grude-7 dani-kruha-os-grude-8 dani-kruha-os-grude-9 dani-kruha-os-grude-10

grude-online.info

1 komentar

  1. Bravo

    Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.