FOTO: U petak svečano otvorenje BP OKTAN u Grudama

Prije nekoliko u dana u Grudama je počela s radom Benziska pumpa OKTAN, a njeno svečano otvorenje će biti u petak 19. 5. 2017. godine u 20:00 sati. Pumpa se nalazi u središtu Gruda na adresi Dr. Franje Tuđmana 58. Iz tvrtke su pozvali sve Gruđane, kao i njihove prijatelje, da im se pridruže u petak na velikom otvorenju. 

Tvrtka ERO d.o.o. Čapljina, punopravni vlasnik branda OKTAN,  sa sjedištem u Doljanima (Doljani b.b.) registrirana je u lipnju 2015. godine.

Osnovna djelatnost tvrtke je trgovina na malo naftom i naftnim derivatima.

Na svojim benzinskim pumpama, OKTAN nudi i prateće sadržaje, kao što su: trgovina, caffe bar, autopraonica, bankomat (Addiko bank).

U sklopu tvrtke trenutno posluju 3 benzinske pumpe:

  • Poslovnica 1 u Doljanima – Čapljina
  • Poslovnica 2 u Veljacima – Ljubuški
  • Poslovnica 3 u Grudama – Grude

U prosincu 2016. godine ERO d.o.o. postaje INA PARTNER, te se na benzinskim pumpama OKTAN toče isključivo najkvalitetnija EUROCLASS  INA goriva, LPG i plin za kućanstvo.

Naši zadovoljni kupci su naša najveća zarada, stoga svakodnevno ulažemo u poboljšanje kvalitete rada i usluga na našim benzinskim pumpama kako bismo opravdali povjerenje naših vjernih kupaca.

Cilj tvrtke je biti lider u maloprodaji nafte i naftnih derivata na području Hercegovine do kraja 2018.god.

Tvrtka podržava i sponzorira mnoga sportska, kulturna i društvena događanja u regiji, čime pokazuje svojim vjernim potrošačima da se na nju može računati u svakom pogledu.

Sponzorirani članak