FOTO: U Područnoj osnovnoj školi Tihaljina proslavljen Dan škole

Jučer su u Područnoj osnovnoj školi Tihaljina učenici i uposlenici Osnovne škole Antuna Branka i Stanislava Šimića Drinovci-Tihaljina na svečan način proslavili Dan škole.

Ovu manifestaciju su svojom nazočnošću uveličali roditelji i gosti iz drugih škola općine Grude, predstavnici Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta ŽZH na čelu s ministricom gospođom Ružicom Mikulić, te općine Grude koje je predvodio načelnik gospodin Ljubo Grizelj.

Manifestacija se odvijala u izuzetno vedroj i ugodnoj atmosferi. Program je otpočeo polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća kod križa sa spomen obilježju u središtu Tihaljine.

Nakon toga su se učenice i učenici  natjecali u atletici. Otvorena je izložba učeničkih dostignuća u holu škole. Predstavljeno je izdanje školskog lista “Naši pokušaji”. Svečana priredba je bila poseban doživljaj. Na njoj su se učenice i učenici predstavili u najboljem izdanju. Uz mnogo pjesme, plesa, recitacija, glumačkih ostvarenja i šala vrijeme je brzo prolazilo.

Posebna priznanja data su učenicima 8.r. braći blizancima Mihovilu i Mislavu Milasu koji su učenici generacije, a tijekom cijelog osnovnog obrazovanja postizali su odličan uspjeh i svojim zalaganjem i odgovornim pristupom učeničkim obvezama bili uzor svima. Njihovi nastavnici su posebno ponosni na njih.

Program proslave završen je tradicionalno – nogometnom utakmicom. I ovaj put Drinovčani su bili bolji.

Rukovodstvo škole zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos da ova proslava bude uspješna, priopćeno je iz Novinarske sekcije POŠ Tihaljina.

IMG_9038 IMG_9042 IMG_9075 IMG_9142 IMG_9160 IMG_9172 IMG_9178

 

grude-online.info

4 komentara

 1. Velike cestitke svima!

  Like(2)Dislike(1)
 2. Ruzica je pravi komad

  Like(0)Dislike(0)
 3. svaka nam cast

  Like(0)Dislike(0)
 4. Načelniče općine kad misliš završit ovu dvoranu????????????
  Bojim se da dok se smislite i osigurate novce da više djece u Tihaljini neće ni bit.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.