FOTO: U Širokom Brijegu održana 3. dječja olimpijada sportskih igara

Dana 18.12.2016. godine u Širokom Brijegu, u organizaciji Univerzalne sportske škole Široki Brijeg, u gradskoj dvorani Pecara održano je treće po redu sportsko-humanitarno natjecanje pod nazivom 3.Dječja olimpijada sportskih igara.
Na natjecanju je nastupilo rekordnih 450 djece iz 12 Univerzalnih sportskih škola a djeca su se natjecala u atletskoj disciplini sprint, žongliranje lopte te u preskakanju užeta.
Ovo natjecanje je bilo i humanitarnog karaktera,za udrugu Marija naša nada.  Naime, svi posjetitelji u dvorani mogli su donirati novac koji je kasnije predan predstavniku udruge Marija naša nada gosp. Slobodanu Karačiću ili kroz kotizaciju. Skupljena je rekordna svota za najpotrebnije.
Natjecanje je otvorio gradonačelnik grada gosp. Miro Kraljević a prisutne je pozdravio Mateo Beusan, slavno Oko sokolovi, te im poželio fer i korektnu borbu. Ovo natjecanje je još jednom predstavilo Široki Brijeg u lijepom sportskom svjetlu. Na samom kraju svi su posjetili stadion PECARA te napravili slikanje na sjevernoj tribini.
Treneri Univerzalne sportske škole,profesori TZK-e Žarko Kraljević i Dalibor Kožul  se zahvaljuju roditeljima, ženskom nogometnom klubu Široki Brijeg i njihovu treneru Ivanu Kvesiću. Sva djeca su dobila medalje, diplome, kroasane, čokoladice, sokić i ledu. Velika zahvala ide svim sponzorima koji su omogućili da ovo sve bude besplatno za svako dijete, priopćeno je.

1 komentar

  1. U disciplini pepanja lopte na nozi Sudci niste pazili na to kada kome padne lopte
    Onome koji je završio prvi lopta mu je pala 2 puta

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.