FOTO: U staroj kapeli u Gorici fra Željko Barbarić održao zanimljivu tribinu

U petak, 20. III. 2015. u 20 sati u Staroj kapeli u Gorici bila je korizmena tribina na temu: Ispovijed – Ako hoćeš, možeš me očistiti. Tribinu je održao fra Željko Barbarić, fratar na službi u Širokom Brijegu.

Dvorana starog župnog dvora bila je prepuna posjetitelja koji su znatiželjno upijali svaku riječ koju je ovaj mladi fratar i svećenik kazivao o ovoj veoma zanimljivoj temi. Fra Željko je isticao važnost svete ispovijedi, i njezinu temeljitost. Sveta je ispovijed kao čovjekova duhovna čistoća i treba je osjetiti svaki vjernik kao vlastitu potrebu i činiti je češće nego kako stoji u propisu jednom ili dva puta godišnje.

Na kraju su mnogi postavili pitanje vezano uz temu i time pokazali kako je ova tematika itekako zanimljiva i u današnje vrijeme. Fra Željku su na kraju zahvalili svi sudionici toplim pljeskom.

Sljedeće i ujedno posljednje događanje u Gorici ove korizme u sklopu korizmenih tribina je u petak u 19 sati u staroj crkvi gdje će biti prikazan dokumentarni film: IN ODIUM FIDEI! Dođite!

_MG_8027_resize _MG_8039_resize _MG_8042_resize

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.