FOTO: Završena inicijativa ”Dani za život – 40 dana za život”

Svetom misom zahvale u bolničkoj kapeli Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, u nedjelju u 15.00 sati, završila je ovogodišnja inicijativa ”Dani za život – 40 dana za život” koju je organizirala širokobriješka udruga ”Mlado sunce”.

Incijativa se sastojala od svakodnevnih bdijenja od 9.00 do 16.00 sati ispred spomenute bolnice, a sastojala su se od molitve za nerođene i provođenje ankete za prolaznike o tome slažu li se da život počinje začećem i traje do prirodne smrti.

Iz udruge ”Mlado sunce” poručuju da su neizmjerno sretni i zahvalni na provedenoj incijativi, što su imali milost biti glas onima koji glasa nemaju.

Zahvaljuju se vodstvu bolnice na dopuštenju za provođenju incijative, svim volonterima koji su sudjelovali u bdijenjima kao i svim onima koji su ih pratili molitvama, potpisom podrške i financijski.

Jednodnevna incijativa je provedena i u četiri grada: Širokom Brijegu, Livnu, Posušju i Mostaru. Dobili su i preko 3.500 potpisa podrške, a sudjelovalo je preko 50 volontera.

Uvjereni su kako će rezultati četrdesetodnevne molitve tek doći. Ali i da ne dođe, vjeruju u riječi bolničkog kapelana don Rade, koji je svetu misu završio riječima: ”Sve da i ne vidite rezultate ove akcije, vjerujte da će vam brojna djeca zahvaljivati za molitve kad dođete u Kraljevstvo Nebesko”.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.