FOTO/VIDEO: Ante i Valentina dokazali da je ljubav jača od svake prepreke

On se zove Ante, a ona Valetnina, a prije nekoliko je dana ovaj mladi par jedno drugome obećao vjernost do kraja života. Kratki video njihovog prvog plesa objavljen je Facebooku.

 


Možda vam je čudno što dijelimo jedan video s vjenčanja, ali priča ovog para zapravo je dosta posebna.  Radi se o Anti Bošnjaku s Maglica, Prozor-Rama, koji je preživio tešku prometnu nesreću, osam operacija i tri kliničke smrti, pogledao smrti u oči te se našao u tunelu koji ga je vodio u Svjetlost.
Njegov život počeo je upravo s Valentinom Rezo iz Mostara.
– S njom ne postoje nikakve prepreke. Zahvalan sam Bogu što je uz mene. Ne mogu izdvojiti koji mi je bio najsretniji dan s njom u ovih pet – šet godina, jer mi je svaki dan s njom sretan – s osmijehom na licu kaže Ante.
 


– Određene situacije su nam samo izazov, ali nikada neuspjeh ili prepreka. I tako je od početka naše veze. Bog nas je spojio, jer smo toliko slični i razumijemo se i ništa nam nije prepreka niti problem u ostvarivanju naših želja – kaže Valentina.
 


Njihova ljubav okrunjena je vjenčanjem u subotu 29. srpnja 2017. Neizmjerna sreća na licima mladog para malo koga je ostavila ravnodušnim…

Ante i Valetnina od srca vam čestitamo!

rama-prozor.info

6 komentara

 1. Predivno, toliko emotivno da me rasplakalo. Svu srecu ovoga svijeta i bozji blagoslov Mladencima, nek vas Gospa draga prati na vasem putu. SRETNO!!!

  Like(7)Dislike(1)
 2. Ovo je ljubav, a ne ono kad sastavljaju predbračne ugovore i udaju se za bogate starce i svim silama tvrde da ga vole.
  Dug, sretan i plodamn život ovim mladim ljudima želim.

  Like(2)Dislike(2)
 3. Sretno vam bilo dragi nasi. Volite se i molite i sve drugo doci ce. PREKRASNI STE

  Like(5)Dislike(1)
 4. Ovo je prava ljubav.Sretno vam bilo

  Like(0)Dislike(0)
 5. E ovo je ljubav!
  Sretno Vam od srca!

  Like(0)Dislike(0)
 6. Zaboravljeni Branitelj

  Za naše predivne mladence evo jedan stih “pjesme nad pjesmama” Tereze Kesovije:
  “Stavi me kao znak na svoje srce,
  stavi me kao pečat na svoju ruku
  jer ljubav je jaka kao smrt
  ljubomora teška kao grob
  sve vode je ne mogu ugasiti
  niti rijeke potopiti.”
  Neka vas zauvijek čuva milosrdni nebeski Ttac i da vam snage u vašoj jedinoj,iaskrenoj i neponovljivoj ljubavi koja nam svima može poslužit kao primjer.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.