FOTO/VIDEO: Raj na nebu, Rama na zemlji!

Ekipa od 15-ak članova Foto klub Fokus iz Ljubuškog provela je u prirodi na planini Draševo iznad Rame te je većini članova ovo bila prva posjeta ramskom kraju.

Draševo je dio planine Raduše i nalazi se sjeverno od Jaklića na nadmorskoj visini od 1.200 metara. Na odredištu su fotografi uživali trudeći se napraviti što kvalitetnije fotografije prirodnih ljepota. Fotografirajući razne motive, uživali su u ljepotama prirode i lovili što bolji kadar, sve za dobru fotografiju.

Na Draševu su napravili foto šetnju do starih kuća u Jaklićkoj planini koje su sagrađene po starom načinu gradnje i još uvijek prkose vremenu te sada predstavljaju neku vrstu spomenika starim ljudima i njihovom načinu života prilagođenom zahtjevima prirode.

“Od osnivanja Foto kluba svaka naša kolonija je sve bolja i bolja, a ova je daleko najbolja. Sve je nekako proteklo prebrzo i užurbano, ali me je sve očaralo toliko da razmišljam o posebnom albumu ‘Jesen u Rami’ ili će fotografije nosit naziv u sebi. Sve fotografije su mi dobre, a bilo ih je preko 300. Ovom prilikom bih se htio zahvaliti našim domaćinima na gostoprimstvu i organizaciji boravka. Nadam se da ćemo im se uskoro odužiti lijepim izletom, druženjem i fotografiranjem ljubuškog krajolika i znamenitosti,” izjavio je za portal Rama-Prozor.info Perica Biško, jedan od najaktivnijih članova Foto kluba Fokus Ljubuški.

Vikend je maksimalno iskorišten u dobrom društvu i fotografiranju prirodnih ljepota. I kako drugačije završiti ovu foto priču nego citatom jednog fotografa koji, oduševljen ljepotom Rame, izjavio: ”Raj na nebu, Rama na zemlji!”.

 

Timelapse s DraševaRama 18.10.2015.g.

Posted by www.rama-prozor.info on 18. listopad 2015

rama_1 rama_2 rama_3 rama_4 rama_5 rama_6 rama_7 rama_9 rama_11 rama_12 rama_13 rama_14 rama_15 rama_16 rama_17 rama_18

1 komentar

  1. Prekrasne slike. Svaka cast

    Like(2)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.