Franck Classic osvaja i najzahtjevnije ljubitelje kave

Franck je svim ljubiteljima kave u Bosni i Hercegovini ponudio novu Franck Classic mljevenu kavu iznimnog aromatičnog okusa, koja se proizvodi u Franckovim pogonima u Grudama. Iako je predstavljena tek krajem prošle godine, ova je kava vrlo brzo stekla brojne ljubitelje.

Franck Classic mljevena kava drugačijeg je senzorskog profila, okusa i mirisa od prepoznatljive Franck Jubilarne kafe, prvenstveno zbog svoje nježne, mekane i svilenkaste teksture i neodoljive aromatičnosti. U svakoj šalici Franck Classic kave mogu se prepoznati arome inače prirodno prisutne u zrnima – aroma čokolade, te blage note lješnjaka i karamele što je čini iznimno privlačnom svima onima koji vole svoj dan začiniti tradicionalnim, ali ipak aromatičnijim okusima.

frankclasic2

Franck Classic dolazi u gramaži od 150 i 450 gr, uz omjer cijene i kvalitete prihvatljive širokom krugu potrošača. Ova je kava razvijena nakon pomnog proučavanja tržišta, trendova i želja potrošača, a iz Francka najavljuju da će i ubuduće svoj proizvodni asortiman formirati shodno navikama i potrebama potrošača.