Francuska agencija traži lijepe Hercegovke, buduće manekenke

Agencija Relatum Models, s uredom u Zagrebu, surađuje sa vodećim svjetskim modnim agencijama te zastupa modele iz mnogih zemalja Europe, Azije i Amerike.

U povodu najave dolaska pariške modne agencije VIVA Paris, agencija Relatum Models pod vodstvom Marka Lovrića, modela i scouta, organizira pre-casting ”Open Call Casting Croatia 2015.”

Agencija VIVA Models Paris jedna je od vodećih modnih agencija, sa uredima u Parizu, Londonu i Barceloni, a otkrila je poznata modna imena kao što su Natalia Vodianova, Karolina Kurkova, Raquel Zimmermann, Maryna Linchuk i druge.

Pre-casting za područje Dalmacije i Hercegovine održava se u Splitu, Hotel RADISSON BLU, 7.ožujka 2015 (subota), u vremenu od 14.00h do 18.00h.

Relatum Models traži djevojke, zainteresirana nova lica do 24 godina starosti, minimalne visine 174 cm.

Djevojke u dobi od 17 godina ili mlađe, mole se da dođu u pratnji jednog roditelja ili skrbnika, te da ponesu cipele sa visokom petom i dođu bez make-upa.

Pre-castinzi se organiziraju i u Zagrebu (Hotel Esplanade, 14.ožujka, subota), u Opatiji (Hotelu Milenij, 8. ožujka, nedjelja) i Osijeku (Hotel Osijek 15. ožujka, nedjelja).

Više informacija o agenciji Relatum Models i pre-castinzima možete pronaći na stranici www.relatummodels.com, navodi se u priopćenju.

4 komentara

 1. Kakvo je žensko od 180cm fuj

  Like(0)Dislike(3)
 2. Zna se kakva je “proba” za manekenke i modele. Samo budala moze pustiti svoju kcer u takvo nesto…

  Like(0)Dislike(0)
 3. tko zna jeli manekenstvo u pitanju, mozda trguju ljudima

  Like(0)Dislike(0)
 4. Ma daj,još u Hercegovini nisu uveli ova “belosvetska” sranja pa ih i ovamo evo sa ovim i ljubavi na selu i takvim glupostima.
  Neka prikažu bivšu manekenku koja je nešto postigla u životu,Anica Martinović da se nije udala za nogometaša,završila bi u pubu.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.