Franjevački svjetovni red Mostar organizira susret za bračne parove

Franjevački svjetovni red – Mostar organizira osmi po redu susret za bračne parove pod nazivom „Obiteljsko popodne“. Susret će se održati u nedjelju, 24. siječnja 2016., u dvorani ispod zvonika Franjevačkoga samostana u Mostaru s početkom u 15:30 sati. Program završava nakon sv. Mise koja će početi u 18:30 sati.

Gosti predavači ovog susreta bit će mladi bračni par Marija i Damir Musa, a tema susreta je: “Kako kroz bračne konflikte?”

S Marijom i Damirom pokušat ćemo odgovoriti na sljedeća pitanja: Imamo li mi uopće konflikte, tko je u pravu, tko je pobjednik, a tko gubitnik, šutjeti ili vikati, što nam može pomoći, u koga se trebamo ugledati, kako dopustiti Bogu da uđe u naše konflikte?

Na susret su pozvani bračni parovi sa ili bez djece. Za vrijeme susreta bit će organiziran program za djecu uzrasta od 5 do 12 godina kako bi roditelji mogli nesmetano sudjelovati u programu. Potrebno je prijaviti se za susret uz obvezno navođenje broja i uzrasta djece koju planirate povesti. Prijave slati na e-adresu: [email protected]

Pozovite svoje prijatelje i dođite! Radujemo se vašem dolasku, priopćeno je iz OFS-a Mostar.

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.