Frano Krišto na sudu: Nisam kriv, četiri kamena ne priznajem

Frano Krišto, kojem se sudi pod optužbom za nasilničko ponašanje prema Borjani Krištim, inače zamjenici predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH i zamjenici predsjednika HDZ-a BiH u četvrtak se pred livanjskim sudom pojavio sam, bez odvjetnika.

Mladom Livnjaku Frani Krišti pročitana je optužnica za na nasilničko ponašanje prema susjedi Borjani Krišto, a on se danas pred sudom i sutkinjom Karmelom Lemo izjasnio da nije kriv.

Policija je na sam dan incidenta ustvrdila da se radilo o četiri kamena, a što je navedeno i u optužnici, dok se Frano s time ne slaže, prenosi Dnevni list.

“Četiri kamena ne priznajem. Kazali su mi da to uopće nije ni bitno, no ja se po takvoj optužnici ne mogu izjasniti krivim”, kazao je mladi Livnjak istaknuvši da je to temeljni razlog zbog kojeg se izjasnio da nije kriv.

5 komentara

 1. A moj Frano kriv si. Pa di si naletio bas na precistu, premudru, preuzvisenu, predragu Borjanu. Zamisli kako je njoj bilo dok je gledala cvijece kako joj raste i cvjecarka ga zalijeva a kamenje frce na sve strane. Sjetila se jadnica rata i mislila geleri oko njene kuce lete. Odmah je zvala druga Dragana i zamolila ga Dragi rijesi mi ove specijalce da me brane od ovi ustasa oko moje kuce. I drug Dragan se zabrinuo toliko da nije smio u Ljubuski doci pred branitelje. Konta sta ako imaju piljke u dzepu. Zato Frano okani se kamenja i javni se caci u Njemacku da trazi posla. I nemoj iznemiravati narodnu vlast jer napacena vlast nije zasluzila da se narod tako prema njoj ponasa. 😉

  Like(7)Dislike(0)
 2. Frano bombas

  Like(0)Dislike(0)
 3. Ma idiot obicno triba je nakazu lopovsku za kosu i izdegenecit kradezeovsku kurvu da se nesmi pojavit do kraja zivota nigdje a ne na sudu ,sta ovako mafijaska kurvetina dokazuje obicnim ljudima da moze pisat po njima kad hoce

  Like(0)Dislike(1)
 4. Ja ga proglasavam krivim- sto je promasio.

  Like(2)Dislike(0)
 5. Vranje herooooj ko malo,ko.To Vranjeeee,cvale ti one.

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.