Galić suspendirao graničnog policajca

Ravnatelj Granične policije Bosne i Hercegovine Zoran Galić u srijedu je donio rješenje kojim se povremeno suspendira policijski službenik E. D, priopćeno je iz Granične policije BiH.

Postupajući prema zahtjevu Ureda za profesionalne standarde i unutarnju kontrolu GP BiH, Stegovno povjerenstvo za policijske službenike GP BiH 7. veljače je pokrenulo stegovni postupak protiv policijskog službenika E. D. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio teže povrede službene dužnosti “neizvršavanje, nesavjesno, neblagovremeno ili nepažljivo izvršavanje službenih zadataka”, “ponašanje koje onemogućava, ometa ili otežava drugim izvršavanje službenih zadataka”, “ponašanje koje narušava ugled policijskog organa” i “zloupotreba službenog položaja”.

Uzimajući u obzir da bi bilo štetno za Graničnu policiju BiH da policijski službenik E.D. i dalje ostane na dužnosti u tom policijskom tijelu, doneseno je rješenje o privremenoj suspenziji koja će trajati do okončanja stegovnog postupka, navodi se u priopćenju.

10 komentara

 1. Pa kakva je ovo vijest, zar o ovome treba pisati i izvještavati na ovako bombastičan način. To su redovite aktivnosti i nije mi jasno šta je cilj ovakvog informiranja javnosti.

  Like(10)Dislike(2)
 2. Pa. Kakva. Je .ovo. vijest…..

  Like(4)Dislike(1)
 3. Ima i pravo,a ti frenki vise si naporan sa svakodnevnim komentiranjem,
  Ti si najpametniji ti znas sta se desava i kako treba.
  Vidim sve si skole zavrsio i fakultete pa mozes pametkovat svima,pozz za Grude..

  Like(10)Dislike(0)
 4. Ma koja idiotska vjest i ovo se desilo prije mnogo vremene eto koliko je proslo ovaj je otisa u mirovinu i vec je prima

  Like(1)Dislike(0)
 5. Lako je za drzavne jaslase

  Like(0)Dislike(0)
 6. Jedan uzas skojim gustom taj zoran galic i ostala gospoda olako pisu o tudim greskama posto sam na vlastitoj kozi osjetila sta znaci drugoga ponizavat koja je to trauma nedo bog nikomu al hvala bogu dragomu dobro sam sada nebi nikad to napravili jer svi smo mi gresni ljudi niko nije savrsen pa tako nisu nidoticna gospoda al bog sve vidi i on ce sudit svakome po djelima

  Like(1)Dislike(0)
 7. Bravo Zoka najmocniji si. Kad si nas spasio od brače da ne harače više vidilo se da si čovik čvrsta karakteta.

  Like(1)Dislike(0)
 8. treba zoran sebe suspendirat jer je do jucer jeo i pio s kriminalcima a sad odjednom on veliki borac

  Like(0)Dislike(0)
 9. Smjesno,da nije smjesno bilo bi zalosno ,toliko o toj vjesti

  Like(0)Dislike(0)
 10. Podrška gospodinu Galiću

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.