Gdje se zabaviti za vikend? 

Gdje se možete zabaviti ovaj vikend u Hercegovini i okolici? Najavu svih važnijih događaja donosi vam servis music-booking.com.

Petak, 5. srpnja

U caffe baru Jimmy Woo (Grude) očekuje vas Estrella&Bitburger party uz odličnog DJ Kichu, također u Grudama Bellami caffe bar pripremio je glazbu uživo. U Posušju caffe lounge bar Viva priredio je DJ večer, dok vas u Samba baru očekuje glazba uživo. Klubovi u Mostaru su također pripremili zanimljiv program. Odlični DJ dvojac (DJ LEO i DJ JOSEP) očekuju vas u noćnom klubu Pink Panther. Svoj 12. rođendan slavi noćni klub Drugi način (nastupaju DJ KALE i DJ Taramba). U clubu Art nastupa Dj Scylla. Grupa Pellegrin će Vas zabavljati u restoranu Maslina (Mostar). Kristijan Marinčić –DJ Kix će zapaliti atmosferu u lounge baru Luxe u Livnu, a nezaobilazna destinacija provoda vikendom je i caffe bar Bubbles u Tomislavgradu.

Subota, 6. srpnja

Obožavatelji Sandre Afrike ove subote doći će na svoje u disco clubu Gaudeamus u Posušju. Ulaz je 7KM, a za cure je ulaz besplatan do 23h. Samba bar (Posušje) je pripremio DJ večer.

Noćni klub Diamond u Ljubuškom ugostiti će Banu Mojićevića, music support: DJ Scylla. Ulaz besplatan.

Beca Fantastic band gostuju u Clubu Absolute u Čapljini, music support: DJ Andro. Ulaz 5KM

U Mostaru nas očekuje raznovrstan program.

Rock bend „Nešto između“ promovira svoj album u baru Coco Loco,

a kao i uvijek odlični glazbeni hitovi vas očekuju u noćnom klubu Drugi način i noćnom klubu Pink Panther.

Za one koji se odluče ovaj vikend zabavu potražiti na obali odlična atomosfera očekuje u klubovima Velvet –Split (DJ ROBEX) , Moon bar-Split (DJ KIX), te u klubu Marineta (Makarska) gdje gostuje

odlični dvojac IN VIVO . Ulaz 40KN

Opširnije o noćnom životu ovoga vikenda, te opširnije o pojedinom događaju pogledajte na music-booking.com.

1 komentar

  1. Nije dobro cim treba reklama… nestaje para

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.