Geodetski tehničar: Novo zanimanje u Srednjoj školi u Grudama

Na jučer održanoj sjednici Općinskog vijeća Gruda, Srednjoj školi Antuna Branka Šimića Grude dana je suglasnost za uvođenje novog zanimanja – geodetski tehničar u 2017./2018. godini.

Inače, prošle godine je u ovoj školi najveći interes učenika bio za medicinskog i farmaceutskog tehničara.

Uz nezaobilaznu gimnaziju, kao i spomenutu školu za medicinskog i farmaceutskog tehničara, u Grudama još postoje i škole za ekonomskog i građevinskog tehnička, škola za konobare i kuhate te škola za komercijaliate.

grude-online.info

7 komentara

 1. Bravo

  Like(2)Dislike(1)
 2. Nisam se snašao u lopovskoj zemlji

  Dico moja

  Like(0)Dislike(0)
 3. Nije bitno koliko zanimanja ima, nego kvaliteta tih zanimanja. Bolje bi bilo poboljšat kvalitetu i rad i profesora i učenika, a ne stvarat još dodatnog nereda. Baš me zanima što će raditi ti geodetski tehničari kad završe srednju, kad kuhari ne znaju skuvat puru. Bez vrijeđanja i omalovažavanja bilo koga, svako zanimanje je jednako vrijedno i dobro i tako bi se trebalo poceti tretirati u toj srednjoj. I gimnazija i ekonomska i komercijalna i farmaceuti i kuhari i konobari trebaju bit u istom rangu. Više znanja manje gledanja kroz prste!!!

  Like(9)Dislike(1)
 4. Hahaha, ti/taj cija je ideja i koji su dali suglasnost rebali bi naucit sta znaci GEODETSKI tehnicar. Tko ce predavati toj djeci ??

  Like(0)Dislike(1)
 5. Ptedavat ce im Radan

  Like(6)Dislike(1)
 6. Ne blatite ljudi
  Svaka cast srednjoj skoli i ideji

  Like(0)Dislike(0)
 7. Neka im Leke on je zasluzan on je se izborio i otvorio nova zanimanja

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.