Glavni akteri afere ”Masaža” u UNO BiH kažnjeni smanjenjem plaće za 30%

Prvostupanjski disciplinski postupak protiv uposlenika UNO BiH koji su imali glavne uloge u aferi “masaža” iz ožujka ove godine okončan je, a Aida Đuzel i njen kolega Davor Džombić zbog golišave masaže tijekom radnog vremena novčano su kažnjeni, doznaje Faktor.

Kako je kazao Ratko Kovačević, glasnogovornik UNO BiH, prema odluci Prvostupanjske disciplinske komisije, četiri osobe su kažnjene u dosadašnjem postupku.

”Glavnim akterima, odnosno “maseru i masiranoj” određena je novčana kazna u visini od 30 posto njihove plaće u vremenskom razdoblju od šest mjeseci”, dodao je Kovačević.

Novčano su kažnjene još dvije osobe koje također sudjelovale u narušavanju ugleda ove institucije u ovoj aferi.

Međutim, ova odluka nije konačna te je disciplinski postupak još u tijeku.

”Direktor, kao jedna od strana u ovom postupku podnio je žalbu na ovu odluku, smatrajući je preblagom. Sada se očekuje zasjedanje Drugostepanjskog povjerenstva koja će donijeti pravosnažnu odluku”, pojasnio je Kovačević za Faktor.

4 komentara

 1. I ja bi da sam na državnom proračunu svaki dan bio na masaži,ovako svaku prominu vrimena osjetim,a nemožeš se izmasirat nego malo rakijom.

  Like(1)Dislike(0)
 2. Direktor podnio žalbu.
  Bez obzira tko je, nek se zapita kolika je njegova krivnja.
  Nek pogleda svoju imovinu, i svoj način života, pa nek procjeni je li si to mogao pošteno priskrbiti od svoje plaće…
  Najlakše je drvlje i kamenje na druge. Mala erotska afera u radnom vremenu ispala je veći problem od lopovluka, krađa pronevjera i sl. Pustite ljude nek se zabave na svoj način. U ovoj čemernoj BiH jedino im je to ostalo, a i to bi im uzeli.
  A o kakvom ugledu porezne uprave Vi govorite. Pa na svakom koraku vidimo kako radite, a vidimo i imovinsko stanje zaposlenih u tim krugovima. Čast izuzecima, uvjek ih ima.
  Mislim da su dovoljno kažnjeni i previše, a Vi “DIREKTORE” okanite se ćorava posla i pogledajte svoje grjehe pa onda bacite kamen, ako imate obraza i morala.

  Like(2)Dislike(1)
 3. Ja ovde nevidim nista lose… obicna masaza …a da je bilo nesto vise..sigurno ih nebi uhvatili jer bi se ljudi sakrili!

  Like(0)Dislike(0)
 4. Ženu protiskla leđa i baja je malo pročepa ono odma sex afera.Ovo što nama politika radi je jebanje pravo.I neka uče ovi iz drugi službi šta je pravi radni kolega.😏

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.