GNK ‘Dinamo Zagreb’ Akademija organizira selektivni kamp GNK DINAMO u Hercegovini

Nogometni klub Brotnjo Čitluk u suradnji sa GNK „Dinamo“ iz Zagreba organizira kamp za dječake od 7-17 god. Kamp će se održati u Čitluku na stadionu „Bare“ od 15 – 19.06.2015.godine.

Selektivni kamp „Dinamo u Hercegovini“ predstavlja dugoročnu orijentaciju zagrebačkog kluba prema talentiranim igračima iz regije. Kamp je namijenjen igračima od 7-17 god.

gnkselektivni

Uz selektivne procese kamp nudi i proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije. Najbolje ocijenjeni igrači bit će pozvani na provjere u Nogometnu školu GNK “Dinamo Zagreb”, a svi selektirani igrači bit će uključeni u klupsku bazu podataka kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportaša.

Sudionici kampa „Dinamo u Hercegovini“ biti će identificirani formalnim parametrima kroz tjedan dana treninga i kampa u okruženju sličnom ili gotovo istom kao što je u Dinamovom kampu u Zagrebu.

Dinamo kroz stav trenera, pristup treningu, zahtjeve i specifičnu terminologiju upoznati će i pomoći pripremiti igrače za veće domete u razvoju osobnog talenta.

Kontakt informacije
Romeo Šapina, Uefa Pro trener
E-mail: [email protected]
Tel.: 063 434 333

bljesak.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.