Goran Milić gostuje u Grudama

Nakon izvrsne posjećenosti i uspješnosti javne tribine Kazivanja svjetskog putnika s Goranom Milićem u Mostaru, organizatori neobičnog i jedinstvenog događaja magazin Vedrina i MC Terra, kreću na turneju po Hercegovini. Kao i do sada, naš portal bit će medijski pokrovitelj, a veseli i raspričani Goran Milić uz voditelja Ilku Barbarića u Grudama će, u petak 12. veljače u Hotelu Otok razgovarati i raspravljati o temama koje se tiču problema suvremenog čovjeka. Osobit osvrt bit će na uspješnost i radišnost zapadnih Hercegovaca, usporedbe sa životom prije i danas, na zapadu i kod nas, te kako steči ideje i prevaziči ekonomske i društvene probleme današnjice. Posjetitelji će, nakon glazbene stanke, moći postaviti pitanja Goranu Miliću te se aktivno uključiti u teme i tijek debate.

Organizacijski odbor predvođen uredništvom magazina Vedrina poručuje kako će i ovu večer u Grudama posjetitelji dobiti niz darova i iznenađenja od sponzora projekta. Glavni sponzori tvrtka Violeta i Vinarija Povratak pripremili su darove za sve posjetitelje. Ugodne, lijepe i nasmijane hostese pobrinut će se da svatko dobije svoj kutak, trenutak i čašu izvrsnoga vina. Vinarija Povratak iz Žepča koja zastupa svjetske prvake u raznim kategorijama i proizvodnji vina iz talijanske pokrajine Veneto – Cantina di Soave pobrinut će se za gratis čašu za svakog posjetitelja, a Hotel Otok pripremio je promotivni cijenik vina na čašu ili butelju nakon degustacije. Posjetitelji će moći na prigodnom štandu razgledati i kupiti puno veći asortiman raznog talijanskog vina istog proizvođača.

image

Tijekom dana, u petak 12. 2. Goran Milić, uredništvo magazina Vedrina i predstavnici medija posjetit će proizvodne pogone tvornice Violeta u Grudama. Taj BH poslovni div jedna je od najuspješnijih tvrtki iz Hercegovine.

bljesak.info

15 komentara

 1. Jest ” fin” covjek..direktor yutela 90′ godina..sin jugoslavanskog diplomate..mozda nam donese i ” stafetu”

  Like(6)Dislike(4)
 2. Ma da ljudina i pol. .. ? ? ?

  Like(1)Dislike(1)
 3. Ma bravo Mladjo. Tko bi rekao u srcu Herceg-Bosne gost čovjek koji je svojim životom i djelom pokazao kako izgleda sin “svih naših naroda i narodnosti”. U mojoj Herceg-Bosni gost? Organizatori gadite mi se i vi i vaš gost “rasni novinar”.

  Like(3)Dislike(2)
 4. Možda je došo po tariguz!

  Like(0)Dislike(1)
 5. Milic je za sve vas primitivce otkrio Ameriku. Vrhunski novinar, prica deset stranih jezika, ogromno iskustvo i znanje, cast nam je ugostiti ga u malim Grudama!

  Like(5)Dislike(4)
 6. Ma sta ima veze stoje jugoslaven a u zhz je vise udbasa i jugoslovena vise no u citavoj bivsoj jugi a stose tice predavanja sto on ima predavati kod nas je toliko doktora i magistara da je to cudo

  Like(3)Dislike(1)
 7. Naj veća koncentracija UDBE i UDBAŠIĆA je bila upravo u Grudama i susjednim općinama. Dajte malo komentara o njima pa onda o Goranu Miliću. Objavite im imena bar. Sve rodbina, malo ponezgodno zar ne?

  Like(2)Dislike(0)
 8. http://urbanadesnica.hr/sto-je-zapravo-lustracija-i-kako-je-provesti/. ..kako bi ” gospodin” bio u trendu danas je direktor na ” Al Jazeera Balkans”..trebalo bi sve ovo ” posvjetliti” lustrirati da ne idemo po misljenje ponovno kod starih ” komintetlija” nakon svega sto se dogodilo..

  Like(4)Dislike(0)
 9. Medije posjeduje UDBA i sve ce biti mrak dok se ne rasvjetli proslost a proslost ne mogu rasvjetliti ljudi iz proslosti..cijim je novcima ” gopodin” ucio strane jezike,otkrio Ameriku i postao ” vrhunski(udbin) novinar??

  Like(5)Dislike(0)
 10. Neki kažu da im je čast ugostiti ga. Drugi opet kako su Grude pune udbaša. Zaključak: svojima dođe, njegovi će mu doći. Po završetku nostalgičnog predavanja sudionici će staviti petokrake na glave i ponosno zapjevati od Vardara pa do Triglava, te izvikivati Yutelovu parolu “mir, mir, niko nije kriv”. Opet će se gusta magla spustiti.

  Like(3)Dislike(0)
 11. Poslušajte što čovjek ima reći, ali pamet u glavu i razlučite dobro od zla. Ali tu je drugi veći problem, vina koja se promoviraju su talijanska?! Pa zar u našoj Hercegovini da se piju talijanska vina? To je zlo, a nitko od vas ga nije ni spomenuo. Isto tako smo uništili (jer sami nismo pili naše pivo) pivovaru, a sada i proizvođače vina, tako što ćemo uvoziti talijansko vino.

  Like(1)Dislike(1)
 12. Pa da na talijanski mafija je rodbina a na hrvatski rodbina znaci udba to je jedan te isti preslikan ustroj i rad odatle i talijanska vina napoli kalabrija

  Like(0)Dislike(0)
 13. Ima mjesta za obične građane u ovom otoku trebaju li ulaznice

  Like(0)Dislike(1)
 14. orana Milića se pokušava prezentirati kao desničara iako svi zaboravljaju kako je upravo on bio glavni urednik te direktor Yutel-a, predsjednik Društva novinara Srbije te član Olimpijskog komiteta Jugoslavije u kojem je sjedio zajedno sa Slobodanom Miloševićem. Jednako tako, Milić je morao dobiti visoku preporuku i od KOS-a te UDBA-e kako bi uopće obnašao sve ove funkcije. Možda su neki zaboravili, no taj isti Goran MIlić na Yutel-u je objavio ulazak JNA u Vukovar sa “Oslobođenjem Vukovara” te tenkovsko gaženje crvenog automobila u Osijeku “Maketama i igrama”. Na žalost, on je uz svu svoju sposobnost i vještinu “kafanskog” komuniciranja, svoj ugle

  Like(1)Dislike(0)
 15. Zatrat marvu iz Gruda!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.