Gorica – Sovići: Humanitarna akcija “Mala djela milosrđa”

Karitativne udruge župe Gorica-Sovići (Župni Caritas, Franjevački svjetovni red župe Gorica-Sovići, Frama Gorica-Sovići i Bratovština sv. Stjepana Prvomučenika) u suradnji s prodajnim centrom Prodex Gorica, organiziraju humanitarnu akciju pod nazivom „Mala djela milosrđa“.

Cilj akcije je prikupljanje slabo kvarljivih i higijenskih proizvoda koje će navedene udruge dodijeliti potrebitima župe Gorica-Sovići.

Svi koji žele potpomoći ovu akciju mogu u prodajnom centru Prodex Gorica u za to predviđeno mjesto donirati proizvode koji će biti dostavljeni potrebitima u župi.

Navedene udruge koriste priliku da se zahvale svima koji sudjeluju u akciji, kao i upravi Violete koja je kao i uvijek izašla u susret prilikom organizacije humanitarnih akcija.

mala djela milosrdja.jpg

Akcija „Mala djela milosrđa“ traje do Uskrsa 27.03.2016.

„Budite milosrdni kao što je Otac vaš milosrdan (Lk 6, 36)

4 komentara

 1. Hvale vrijedna akcija,ali se pitam zašto?ne i u Gruckoj….. župi tako nešto?

  Like(3)Dislike(0)
 2. Ovu akciju treba prosiriti na sve župe u općini i ovakve košare postaviti u svaki prodajni centar u opcini i omoguciti da ljudi dostave svoj doprinos i na druga mjesta, a ne samo u prodajne centre. Svaka cast na akciji, neka se proširi i na druge župe i usranove!

  Like(3)Dislike(0)
 3. Ovo je puno bolji i transparentniji način prikupljanka pomoći nego kada se prikupljaju novci

  Like(2)Dislike(0)
 4. Kad bi barem bilo više ovakvih akcija. Neće se sa ovim puno pomoći, ali će se sjetiti potrebitih, i reći im da se uvijek imaju kome obratit ako im treba pomoć

  Proširiti i na ostale župe. OBAVEZNO!!!

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.