GP Gorica: Kod 36-ogodišnjaka pronađeno 50kg rezanog duhana

Sinoć oko 19 sati, prilikom ulazne granične kontrole na graničnom prijelazu Gorica – Vinjani Donji, u vozilu Mitsubishi bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 36-ogodišnji hrvatski državljanin, u suradnji s djelatnicima Carine pronađeno je 50 kg rezanog duhana.

Navedeni duhan oduzet je od strane djelatnika Carine, a protiv 36-ogodišnjaka je podnesena odgovarajuća prijava, prenosi PU Splitsko-dalmatinska.

12 komentara

 1. bravo

  Like(1)Dislike(1)
 2. super

  Like(0)Dislike(1)
 3. Ma sta super ljudi se bore da prezive a oni oduzimaju nek hvataaju dilere koji tjedno prenose drogu a ne jadnu sirotinju I to je vjest dana sramite se

  Like(12)Dislike(2)
 4. Vidim sve sirotinja ovi sto rade sa duhanom!

  Like(4)Dislike(3)
 5. Pa neka rade, bolje da rade nego leze!
  Svaka cast ljudi!

  Like(2)Dislike(1)
 6. Duvan je se uvik nosa ko prođe prođe. Niti ga žalim niti ih slavim.samo sto uvik sitne zato sto im je kaza krupni da nailazi.To je kvaka
  .Nista neradi zvanicno a mocna auta stanovi da moze po Hetcegovini bi pricali Engleski samo to nemogi naucit. Do juce niko i nista a danas sta ti znas .jer ima.Dilera isto pun k…. Videse drograju se na svakom koraku tu nema policije mores na toj dijonici vozit 200 nemaih Nije problem u policajcima vec u vecima. Sacuvaj me boze svega ovoga pa makar uvik krompir ijo.

  Like(6)Dislike(1)
 7. Duhan je svetinja.

  Like(0)Dislike(0)
 8. Na hvaru 200 kuna kilo rezanog.

  Like(0)Dislike(1)
 9. Nemas pojma

  Like(1)Dislike(1)
 10. Sta onda

  Like(0)Dislike(0)
 11. To Krta kralju ??

  Like(3)Dislike(0)
 12. To ljudino

  Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.