Grdović demantira: Nisam se napio u Posušju

Pjevač Mladen Grdović demantirao je da se napio na koncertu u Posušju. Prema njegovim riječima fotografija koju su mediji iz Hercegovine objavili nije snimljena u diskoteci u Posušju.

”Ogorčen sam i ljutit. Rekorder sam u prodaji albuma i broju koncerata pa mi ovo rade ljubomorni ljudi iz čiste zavisti. Znam tko je to učinio i dao vam tu fotografiju na kojoj ležim u zahodu”, rekao je Mladen Grdović (57) za 24sata.hr.

Grdović kaže se uopće ne sjeća gdje je fotografirana sporna fotografija, ali ne odbacuje mogućnost da je to bilo nakon nedavna Severinina koncerta u Zadru jer je imao istu odjeću. Tada je pio bevandu.

”Za svirku u Hercegovini kupio sam plavo odijelo i košulju. Traperice nisam ni ponio sa sobom. Nisam ni pršut jeo, kako je zlobnik ispričao, nego govedsku juhu. Sve mi to smještaju jer su ljubomorni na moj uspjeh. Smeta im što je u posušanski klub došlo 800 ljudi. Zavidni su i zbog turneje na koju idem te na mojih 33 albuma i milijun prodanih primjeraka”, kaže Grdović.

image

Zadranin dodaje da je u dva mjeseca imao 42 nastupa i ni na jednom nije pio alkohol. Opustio se tek na koncertu splitske kolegice. Njegov menadžer Ljubo Šeperić potvrđuje da pjevač pazi da koncerte otpjeva najbolje što može.

”Svjestan je da je ljubimac publike i ne smije ih razočarati. U Posušju sam cijelo vrijeme bio uz njega. Nije popio ni kap. Nakon nastupa otišao je u hotel i spavao u sobi do moje”, kaže Šeperić.

Krajem tjedna Grdović odlazi u Kanadu gdje je 2011. dobio nagradu za promicanje dalmatinske i zabavne pjesme. Dijaspora mu je zbog pjesme “Tu je moj dom” dodijelila nagradu.

Grdović kaže da ga i u Australiju i u Kanadu zovu svake godine, ali ne ide prečesto da im ne dosadi. Na turnejama je svake dvije ili tri godine. Ove godine u Kanadi će biti do kraja listopada, pišu 24sata.

2 komentara

  1. e moj robex, jesi ga zajebo objavom slike na profilu. Pa si vidio sta si napravio pa izbriso

    Like(2)Dislike(0)
  2. Koje su kretenčine ovi novinari,lešinari lažljivi , kao prvo ovo je čista laž, kao drugo U GAUDEAMUSU su WC-i bolji 100 puta, a ne ova wc daska od 12 maraka (ipak se tu triba i slikati) tako Grdoviću budi bez brige, vjerujemo ti-dođi ti nam opet!

    Like(3)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.