Grmoja: Automobilima dovodili Hercegovce na glasanje!

Nikola Dobroslavić, kandidat HDZ-a, osvojio je 48,95 posto glasova, a Grmoja se smjestio na drugo mjesto, osvojivši 23,97 posto glasova.

Ustvrdio je da je Most pobijedio u Metkoviću te da se promjene događaju na razini Hrvatske.

‘Vrijeme je za energičnog župana’

‘Prije bi se župani HDZ-a prošetali županijama, ali sada to više ne mogu. Ulazim u drugi krug, vrijeme je za energičnog župana, koji će rješavati probleme građana, rekao je Grmoja te kao primjere naveo Vrgorac, Knin i Omiš, prenosi N1.

HDZ je optužio za dovlačenje Hercegovaca na glasovanje.

‘Autima su dovodili ljude na glasovanje’

‘U Metkoviću smo pobijedili, uz svu mašineriju HDZ-a Milijana Brkića i Ivana Mišetića koja je došla ugroziti Most’, rekao je Grmoja te dodao kako je vidio da su protivnici danas automobilom dovozili ljude na glasovanje.

Kako tvdi, HDZ je u Metković dovodio ljude iz Hercegovine na glasovanje.

29 komentara

 1. Je, je Grmoja, po me poslali avijon

  Like(4)Dislike(1)
 2. Stvarno nisam znao da u Metkoviću ima još kretena poput Grmoje.

  Like(2)Dislike(2)
 3. Hercegovci su najveca stoka. Drzite se svog pasaluka a nas koji se nismo naguzili turcinu ostavite na miru
  Niste vi nikakvi hrvati nego bosanci…

  Like(2)Dislike(30)
 4. Za Dalmatinca
  Jedno je sigurno ti si neodgojen i neobrazovan.

  Like(19)Dislike(0)
 5. Jeste vi Hrvatine čim se tako oglašavanje volio bih te vidit u živo kad si takav domoljub.

  Like(4)Dislike(0)
 6. Ovaj “dalmatinac” garant nije Hrvat,jer se vidi da mrzi Hrvate.Ili je bošnjak ili istočnjak ili simpatizer tih opcija.Zaluta na grudski portal

  Like(14)Dislike(0)
 7. Pa doli ima željeznica,zasto hercegovce nisu u vlak sjeli i hajmo,pa vise bi ih doveli.

  Like(1)Dislike(0)
 8. Ja sam Hrvat za razliku od vas BOSANACA…veze nemate s hrvatskom tako da odbijte od nje..samo je pljackate i crpite pare na milijun nacina…toliko o vasoj vjeri i moralu!!!

  Like(2)Dislike(13)
 9. Grmoja,popu Šimi ukralo biciklo

  Like(0)Dislike(0)
 10. Za “Dalmatinca”
  Ne, ti nisi Hrvat, a to se vidi po tvom komentaru.Meni je ža, a šta moreš.Ima vas dosta što ne volite ništa što ima hrvatski predznak.Ali uzalud vam trud.

  Like(6)Dislike(0)
 11. Dalmatinac…hm
  bas ti zemljopis neide nesto.
  Jesu mozda i slavonci iz like ili…
  I odkud dalmatinaca u Doboju?

  Like(6)Dislike(0)
 12. Ovi dalmatinac je za Sdp i njega boli sto su izgubili njegovi pa mu herci krivi.

  Like(1)Dislike(0)
 13. Pravi Hrvat nije iz hrvacku.pravi Srbin nije iz Srbije.pravi Hrvat je iz zapadne,a Srbin iz istočne Hercegovine.pa u okolici metropole su sami Hercegovci……Dignite kamen iskočiće Hercegovac……..Znam i znade.što ih mrzite vama na dušu a neznam na koju dušu jer je nemate čitajući glupe komentare.
  .Genija govori dovode Hercegovci HDZ na glasanje.a njihovi predstavnici zovu nas na mobitele da se glasa za most.

  Like(2)Dislike(0)
 14. Da nije Hercegovine u ratu bi Šešelj vam bravo mandarineeeeeeeeeee

  Like(6)Dislike(0)
 15. Dalmatinac tebi od orskanja loze udarilo uglavu ti preparati
  Stvarno si budala da bi te se i majka postidila kad bi procitala sto joj sin kimentira

  Like(3)Dislike(0)
 16. Ovaj Dalmatinac se rodio tako sto su se konji parili…

  Like(0)Dislike(0)
 17. E stvarno ste i glupi i brezobrazni bunite se sto muslimani biraju predsjednika a nebunite se protiv biranja nacelnika drugi gradova susjedni drzava ,svi ste vi stoka neodgojena

  Like(3)Dislike(0)
 18. Svaki Hercegovac u Dalmaciji je dobio prvi domovnicu.kada su se dijelile dok su Dalmatinci čekali reda ha ha .

  Like(2)Dislike(0)
 19. Po ustavu nas morate maziti i paziti mi Hercegovci smo vam žila kucavica.

  Like(3)Dislike(1)
 20. Dalmatinci …..Smatram ok ljudi.imaju izrode što im je Hercegovina …Trn u oku.kao i Slovenija .Tu smo kraj vas smo moramo skupa životi.nosite križ

  Like(0)Dislike(0)
 21. Tako je, mi smo svi bili bosanci katolici i humljani katolici nekad davno, dio bosanaca je ostalo katolicko i nakon narodnog preporoda su preuzeli su hrvatsku naciju a dio bosanaca se poturcio preuzeo islam i sebe su nekad zvali jugoslavenima a u zadnje se vrijeme nazivaju bosnjacima!
  Znaci bosanski katolici su se pod utjecajem otomana podjelili na hrvate i bosnjake.

  Like(1)Dislike(0)
 22. Je li to Misetic iz eroneta??

  Like(0)Dislike(0)
 23. Misetic je izda vrgorac izdat ce i metkovic

  Like(0)Dislike(0)
 24. Pravi Hrvat - Hercegovac

  Za Dalmatinca:

  Općepoznato je, a to se dokazuje i mnogim pisanim dokumentima, da vi niste ni H od Hrvata. Jer ste vi poznati stari yugonacionalisti ili Orjunaši.
  Dok ste u Drugom svjedskom ratu mnogi dragovoljno prilazili u četničke formacije poznatih koljača – LJotića i popa Đujića.

  Ovo potvrđuje i Ivan Aralica u knjizi “Fukara”, gdje između ostaloga navodi:

  ” Kada govorim o modernom hrvatskom antihrvatstvu i hrvatskom četništvu, primjerice u Dalmaciji 1918., svi autonomaši i talijanaši, postali su jezerovci. Yugonacionalisti, i dotjerali svoje hrvatstvo sve do četničkih formacija u II. svjedskom ratu, koje su bile stacionirane u Unešiću, a potom u Zablaću (iako im iz tog mjesta nikad nitko nije bio pripadnik).

  I danas je riječ o istom transferu, samo što je teže vidljiv, jer transferirani ne nose ni šajkače ni kokarde na glavama, nego u srcu. Kao što su ih na glavama nosili ti “hrvati”-četnici. Ma, nisu bili četnici Hrvati, već dalmatinska pasmina!

  Većina je u Đujićevim redovima bila iz Dalmacije.
  Tako su u veljači 1943., u Dinarskoj četničkoj diviziji, formirani Splitko-šibenički četnički bataljun i Odred vojvode Biračanina. Koji su bili sastavljeni uglavnom od Dalmatinaca, koji su do kraja rata ostali u četnicima.”

  Ovi podatci su navedeni i u Zborniku dokumenata vojno-istorijskog instituta: Tom XIV. – dokumenti četničkog pokreta Draže Mihailovića.

  Stoga se vi ne bi trebali miješati ni uspoređivati sa ostalim Hrvatima iz Hrvatske, a osobito ne, sa pravim Hrvatima – Hercegovcima.

  Like(4)Dislike(0)
 25. Ako jesi onda su tvoji u nas na Sirokom pobili fratrei jadni puk.Cim se jadan hvalis.Kad na more dodjemo naplatite ako nas draca ubode.

  Like(1)Dislike(0)
 26. Pravi Hrvat je Hrvat Hercegovine nema ga češćeg što diše za hrvatskuuuuuu.popantite Hercegovac bolje diše za hrvackoj nego nego Hrvat u Splitu ili Zadru.da ne nabrajamo.

  Like(3)Dislike(0)
 27. U ratu smo bili hrvati a sad smo bosanci .hvala hrvati iz hrvatske zato što ste nam uništili san o našoj hrvatskoj a herceg bosnu ste prodali za slavoniju tako da mi hercegovci opet nemamo ono za što smo se borili.

  Like(0)Dislike(0)
 28. za Dalmatinca
  Tvoj caca je uteka od Turaka iz Hercegovine, jer je Dalmacija rimska provincija i s tobom nema nista zajednicko. Tvoji utekli i postali partizani u novije vrime, a Hercegovci, pravi Hrvati ostali na svomu, borili se s Turcima i ostali Hrvati, katolici i svoji na svomu, jer BiH je kolijevka Hrvata. Nismo minjali ni vjeru ni naciju a tebe partizana to vrlo boli. Ali nisi ti cak ni partizan Dalmatinski ti si iz neke bosanske vukojebine kojoj hrabri i slavni hercegovacki Hrvati smetaju vise od trna u oku.

  Like(2)Dislike(0)
 29. I di su ti fantomski autobusi kako ih nitko nije uslika? Ne optuzujte Hercegovce za svoje neuspjehe, dosta vas je. Nema Hercegovaca ko Kineza pa da vam biraju vlast. Okanite se vsvoga naroda grijeh je veliki i odrazit ce se na zalost na vama.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.