Gruđanin potpisuje novi hit Grupe Banana i Mineje

Nakon što je napisao dvije vlastite pjesme za Tomislava Gelu „Ne pomažu godine“ i „Hej živote“, mladi Gruđanin Ivan Palac napisao je i novu pjesma za duet Grupe Banana iz Zadra i Mineje, pjevačice i voditeljice.

Podsjetimo, prva pjesma „Ne pomažu godine“ osvojila je nagradu pjesma dijaspore na Melodijama Mostara 2014. godine.

Pjesmu „Žena slobodna“ uz Ivana Palca potpisuje i pjevačica Grupe Banana Gordana Seko, a glazbu i aranžman Marin Seko.

Uskoro će biti premijerno predstavljena na radio postajama diljem Hercegovine i Dalmacija, a po nekim najavama i na CMC televiziji. Također, bit će na novom studijskom izdanju navedene grupe. U pripremi je i spot pjesme, a grupa Banana i Minea predstavit će se i na nekim od ljetnih festivala u regiji.

– Čast mi je i zadovoljstvo najaviti još jednu pjesmu pod autorskom palicom Gordane Seko i mene, za zadarsku Grupu Banana, inače pratećeg benda Dražena Zečića i Mineje. Pjesma opisuje propalu ljubav i dočarava sve ono što ona sa sobom nosi. Drago mi je što sam mogao raditi na ovoj pjesmu te se nadam da će se svidjeti hercegovačkoj publici, kao i publici na mnogim ljetnim priredbama na kojima je planirano predstavljanje. U narednom vremenu planiram i suradnju s nekim Istarskim pjevačima i nadam se da će do kraja godine doći i do novih uspješnica, poručio je Ivan Palac za Grude Online.

grude-online.info

2 komentara

  1. Za administratora

    Nije Minije nego Minee…….

    Like(6)Dislike(1)
  2. To mali samo naprijed

    Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.