Gruđanin Tomislav Bušić spasio srpskog vratara od Albanaca

Srpski vratar Vilson Caković nedavno je na utakmici albanske lige između Tirane i Apolonije oteo zastavu navijaču na kojoj je pisalo “Nema Albanije bez Kosova i Čamerije” i bacio ju pod. Naravno da je tako izazvao reakciju suigrača, protivnika te navijača. U razgovoru za Informer tvrdi da ga je spasio Hrvat.

“Na mene su se okomili moji igrači i naši navijači, za koje sam do tada bio najbolji igrač. Naravno, našao sam se na meti igrača i navijača Tirane, kojih je bilo 3000. Iznenadilo me što su se igrači oba kluba okomili na mene, a ne znam kako bi sve završilo da nije hrvatskog nogometaša Tomislava Bušića koji im nije dopuštao da mi priđu”, rekao je Caković kojeg je do hotela pratila policija.

“Dan nakon sam s još dvojicom srpskih nogometaša Đorđem Đorđevićem i Markom Rajkovićem krenuo pod pratnjom policije u Srbiju. Još ranije smo planirali za vrijeme pauze se vratiti u Srbiju, ali nismo očekivali da će to biti pod pratnjom policije. Sumnjam poslije svega da ću karijeru nastaviti u Apoloniji.”

Goal.com

3 komentara

 1. Postupiti ljudski u prirodi je svakog poštenog čovjeka.
  Preporučio bih ovom golmanu da ne pravi više ovakve ispade. Nacionalizmu nije mjesto u nogometu, barem ne među
  igračima. Publika je takva kakva je, prepuna iskompleksiranih i maloumnih tipova, čast dijelu publike koji dolazi zbog nogometa.
  Srbi su izgubili Kosovo, prihvatili to oni ili ne. Zemlja je onih koji na njoj žive, a na kosovu je velika većina albamaca. Kakvo bi igledalo srpsko Kosovo sa 10% srba. Trebali su pregovarati o tome da zadrže dijelove kosova sa srpskom većinom. Možda bi tada nešta i dobili, ovako će izgubiti sve.

  Like(1)Dislike(1)
 2. odnio te đava ku si ga spašava trebo si pustiti da sataru svakako je srbin da je hrvat to bi bilo odlično al serbo to nertiba spašavat nego rešavat

  Like(0)Dislike(0)
 3. Busic grudjanin,ma jeli I sto on ima sa grudama.
  Nitko njegov nije komunista tako da nemoze on biti grudjanin.

  Like(1)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.