Gruđanke dočekuju Ilidžu u uzvratnoj utakmici četvrtzavršnice KUP-a BiH

U srijedu 1. travnja u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama odigrat će se uzvratna utakmica četvrtzavršnice KUP-a BiH između HŽRK Grude Autoherc i ŽRK Ilidža.

ŽRK Ilidža u prvoj utakmici četvrtzavšnice svladao je grudske rukometašce rezultatom 24:22. Pobjeda s tri ili više pogodaka razlike potrebno je HŽRK Grude Autoherc da bi se plasirao među četiri najbolje ekipe u državi.

Bilo koja od ove dvije ekipe koja prođe na završni turnir bit će i vjerojatno osvajač KUP-a s obzirom da su ostale tri ekipe realno slabije.

Rukometašice Gruda su trenutno vodeća ekipa Premijer lige BiH s velikim izgledima da na kraju postanu i prvakinje države.

– Osim toga naš klub u slučaju da se plasiramo na završni turnir, želi da bude i domaćin tog turnira, što bi bio svakako najveći sportski događaj u Grudama ovih godina. Puno je motiva za nas, ali isto tako i naš protivnik, ekipa Ilidže pogotovo nakon poraza od nas u Premijer ligi BiH ima motiv više jer je KUP ostao kao jedina mogućnost za osvajanje bar jednog naslova od dva koja su najavljivali cijele sezone, priopćeno je iz HŽRK Grude Autoherc.

Uz ekipu Ilidža doći će i njihovi navijači, stoga ovim putem pozivaju se svi ljubitelji sporta i rukometa da dođu u što većem broju i podrže ekipu Gruda u uzvratnoj utakmici četvrtzavršnice KUP-a BiH. Grudske rukometašice nalaze se na pragu jednog od najvećih uspjeha, ne samo grudskog nego i hercegovačkog sporta uopće.

Početak utakmice je u 17 sati.

grude-online.info

1 komentar

  1. ajmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    Like(0)Dislike(0)

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.