U subotu 11. travnja 2015. godine u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama odigrat će se rukometna utakmice 17. kola Premijer lige BiH između HŽRK Grude Autoherc i HRK Katarina iz Mostara.
Rukometašice Gruda nalaze se na prvom mjestu Premijer lige BiH, dok je ekipa Katarine iz Mostara na trećem mjestu. Obje ekipe utakmicu dočekuju u dobroj formi nakon pobjeda u prethodnim utakmicama.

Ekipa Katarine je ovog proljeća nakon startnog poraza u Prijedoru nanizala četiri pobjede pa će svakako i u Grudama pokušati nastaviti taj pobjednički niz. Grudske rukometašice su jedini poraz ove sezone doživjele upravo protiv Katarine, jesenas u Mostaru rezultatom (31:32), a to će im biti svakako dodatni motiv za ostvarit pobjedu u subotu.

– Nakon izuzetno napornog vremena u kojem smo u samo 15 dana odigrale čak pet utakmice, konačno ovaj tjedan imamo pet dana bez utakmice, pa nam je ovo prigoda da se dobro odmorimo i pripremimo za ovaj derbi, kazali su iz HŽRK Grude Autoherc.

Ovo je sudar dvije najefikasnije ekipe u Premijer ligi ove sezone, onda je sigurno da će ljubitelji sporta u Grudama moći uživati u odličnom rukomet.

Početak utakmice je u 19 sati.

grude-online.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here