Gruđanke dočekuju ŽRK Izviđač

U subotu 14.03.2015. godine grudske rukometašice igraju prvu domaću utakmicu u proljetnom dijelu Premijer lige BiH. U 13. kolu Premijer lige odigrat će se utakmica između HŽRK Grude Autoherc ŽRK Izviđač iz Ljubuškog.

Susjedski derbiji su uvijek obilovali posebnom motivacijom i neizvjesnošću. I subotnja utakmica u Grudama će zasigurno biti takva i to je najbolji poziv za gledatelje da dođu i uživaju u dobrom rukometu. Utakmica ja na rasporedu u 19 sati u sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama.

Nakon pobjede u derbiju protiv HŽRK Zrinjski u Mostaru prošlog vikenda, HŽRK Grude Autoherc je zadržao vodstvo na ljestvici. Eventualnom pobjedom u utakmici sa Izviđačem, na derbi prvenstva na Ilidžu koji se igra 21. ili 22.03. otišli bi kao vodeća ekipa Premijer lige.

unnamed

– Nažalost ovih dana smo svjedoci pokušaja da se poredak na ljestvici, kao i plasman u završnicu KUP-a osigura ili olakša na razne druge načine, koji nemaju veze sa sportom. Mi ćemo svoju snagu i kvalitetu i dalje pokazivati isključivo na parketu i truditi se svaku utakmicu odigrati što bolje, a sigurni smo da ćemo uz podršku naših sponzora i donatora i uz pomoć naših navijača i ove godine napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu, kazali su iz HŽRK Grude Autoherc

Prigoda je ovo za sve ljubitelje sporta da na subotnjoj utakmici pozdrave i svojom nazočnošću nagrade grudske rukometašice za sve što su napravile do sada i da im daju podršku pred tri teške utakmice (u Premijer ligi i KUP-u BiH) protiv ekipe ŽRK Ilidža.

Već u nedjelju 15.03.2015. u Grudama, grudske rukometašice igraju tri utakmice okviru natjecanja RS Herceg Bosne i to sve protiv ekipe Zrinjskog iz Mostara
– U 12 sati 2000. godište i mlađe HŽRK Grude Autoherc 1 – HŽRK Zrinjski Mostar
– U 13 sati seniorske ekipe HŽRK Grude Autoherc 1 – HŽRK Zrinjski Mostar
– U 14:30 sati 2000. godište i mlađe HŽRK Grude Autoherc 2 – HŽRK Zrinjski Mostar

grude-online.info

Napiši Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.